2777
2789

من 16 سالمه  پارسال ی پسری  از هم محلی مامانم منو توی کلاس می بینه ازم خوشش میاد ولی بهم نگفت تااینکه همش هرچندوقت یکبار پیام میداد بهم منم دیر ب دیر جواب میدادم بعد ی روزی کرونا ک گرفتم اومد حالمو بپرسه حرف اومد وسط ک از یکی خوشش میاد منم کنجکاو بهش گفتم ک بگو کیه اینا من واست اکی میکنم  صحبت کردیم تا اخرش گف تو منم شوک شدم و  اینا باهم یه دوماهی صحبت میکردیم تا اینکه گفتم اگ واقعا منو میخای ب خانوادت بگو بیان خاستگاری ک مث اینکه اونا در جریان بودن و تا ی ربع بعدش زنگ زدن ب مامانم و صحبت کردن و مامانم رد کرد ولی مادرش نزدیک ده بار شایدم بیشتر زنگ زد ولی مامانم قبول نکرد تااینکه مادرش مامانمو راضی کرد ک ی روز بریم بیرون هم من پسره رو خوب ببینم هم اشنا بشیم با مادرامون ی روز قرار گذاشتیم رفتیم ولی خب وقتی برگشتیم مامانم گفت خوب نیس لاغره و قیافه نداره  ولی من دلم سوخت گفتم ن گنااه داره  بعد از چندوقت فهمیدم واقعا همینطوره  جداشدیم و بعد دیدم استوری میزاره گریه میکنه کلوزفرند ک فقد من ببینم یا زنگ میزد التماس میکرد منم احساساتی نمیدونسم چیگارمیکنم خودمم گریه میکردم تااینکه گذشت کات کردیم بعد از چندوق بازم شروع کرد ب مامانم پیام بده شد یکسال واینا البته اولاش اخلاقش یکم بد بود و ک وقتی بهم زدیم درست شد  بعدش مامانمو راضی کرد ک اره من اخلاقامو تغییر دادم خودمم تغییر کردم ی فرصت بدین قسم دادو فلان  مامانم بمن گفت منم دلم سوخت گفتم باشه اخه من حس میکنم بعدا پشیمون بشم چون قیافش یخورده خوب نی و خیلی لاغره ولی گفته میره  بدنسازی ولی من میترسم پشیمون شم  بعد دوباره بهش فرصت دادم و صحبت کردیم  نتیجه گرفنم ک بگم نه من نتونسم جواب اره بدم وقتی گفتم نه دیدم باز داره خدشو ب اب و اتیش میزنه و معده درد گرفته و اینا ک مجبور شدم بگم چالش بود و جوابم اره هس امروزم بحثم شد اخه من دوسش ندارم و برا همینم نمیتونم براش وقت بزارم و اونم ناراحت شد دگ پیام نداد خسته شد. شما میگین چیکارگنم از ی طرف ی پسر شاید قیافش خوب نباشه ولی میدونم ک عاشقمه تا با ی پسری ک قیافش خوبه ولی شاید قدرمو ندکنه کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهرش هرچی باشه ب نظرم بعد ی مدت برات عادی میشه اگه حرف دیگران برات مهم نیس

ARMY♡BTS.             کیم نامجون یه روزی میبینمت و بهت میگم که اگه نبودی منم الان نبودم💜my favorite KIM: من به دنیا اومدم تا چیزی که بودم، چیزی که هستم و چیزی که خواهم بود رو دوست داشته باشم...

اگه دوسش نداری بگو نه و تمام دلسوزی اشتباهه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

ببین عزیزم اول باید ببینی ک احساس تو نسبت ب اون پسر چیه اگه اون عاشقت باشه ولی تو هیچ حسی ب اون نداشته باشی چ ازش خوشت نیاد یعنی اشتباه کردی و خودتو وقف کسی کردی ک دوست داره ولی تو هیچ حسی نداری بهش 

اما اگه خودت دوسش داشته باشی موضوع فرق میکنه اما اینطور ک خودت میگی حوصلشو ندارم مطمعن باش تو زندگی ام حوصلشو نداری و دلت نمیخاد باهاش وقت بگذرونی 

تعجب میکنم که مادرت با چه عقلی تو رو وارد همچین مسئله ای کرده باید بار اول قاطعانه برخورد میکرد

سنت برا این حرفا خیلی کمه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

ببین عزیزم اول باید ببینی ک احساس تو نسبت ب اون پسر چیه اگه اون عاشقت باشه ولی تو هیچ حسی ب اون نداش ...

ینی توی زندگی احتمال نداره علاقه بهش پیداکنم؟  ولی خب خیلی عاشقمه هرکاری بگم میکنه اول حساس بود ولی بخاطر اینکه اعصابم بهم میرخت درست شد و الان میگهدخیلی بچه بودم ۲۳ سالشه

تعجب میکنم که مادرت با چه عقلی تو رو وارد همچین مسئله ای کرده باید بار اول قاطعانه برخورد میکرد سنت ...

عزیزم وقتی خانوادش پیگیر شدن مامانمم باید جواب میداد دگ  بعدشم طرف اول بمن گف بعد خاستگاری کرد خب

ینی توی زندگی احتمال نداره علاقه بهش پیداکنم؟  ولی خب خیلی عاشقمه هرکاری بگم میکنه اول حساس بود ...

نمیدونم عزیزم بستگی ب خودت داره اگه میتونی کنار بیای ک قبول کن اگه نمیتونی ام ک قیدشو بزن نظر من اینه اگه خواستی قبولش کنی اول چن ماه باهاش اشنا شو بعد قبول کن

نمیدونم عزیزم بستگی ب خودت داره اگه میتونی کنار بیای ک قبول کن اگه نمیتونی ام ک قیدشو بزن نظر من این ...

اشنا شدم اخلاقاشو و رفتاراشم شناختم فقد میترسم بعدا تو زندگی واس لاغر بودنش ب مشکل برمیخوریم البته بهش نگفتم واس این جوابم منفیه چون کار زشتیه ولی حرف باشگاه اومد گف میخام برم بدنسازی