2777
2789

پسر من 18ماهه هست میتونه راه بره مامان میگه آب میگه در در میگه بابا میگه با دوستاش بازی می‌کنه غریبه رو از آشنا تشخیص میده بوس می‌کنه بابای می‌کنه با تلفن حرف میزنه پله ها رو می‌تونه بیاد بالا بهش بگی کای نکن ن میگه اعتراض می‌کنه لجبازی می‌کنه همش هم ممه میخواد 

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم باید بتونه راه بره و یا حداقل بایسته، چند تا کلمه بلد باشه و جمله های ساده دو و سه کلمه ای بگه...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
پسر من 18ماهه هست میتونه راه بره مامان میگه آب میگه در در میگه بابا میگه با دوستاش بازی می‌کنه غریبه ...

دختر من تقریبا این کارا رو بلده ولی فعلا بلد نیست مستقل راه بره فقط با کمک میره

واسه مراقبت بردمش میگه بلده توپ پرتاب کنه کفتم نه فقط میندازه زمین یا قل ش میده

میگه بهش بگی برو تو اتاق لباست بیار بلده گفتم نه

میگه بلده مکعب رو هم بچینه یا حلقه بندازه گفتم نه

پسر شما موقعی ک ۱۳ ۱۴ ماهش بود بلد بود این اینکارایی ک گفتم..؟!

دختر من تقریبا این کارا رو بلده ولی فعلا بلد نیست مستقل راه بره فقط با کمک میره واسه مراقبت بردمش م ...

ببین عزیزم قرار نیس همه این کار ها رو دقیق انجام بدن یکم بالا پایین انجام میدن 

مثلا پسر من تو ۱۳ماهگی ن نمی‌رفت از اتاق لباس بیارع ولی دو ماه بعدش تونست بعد ازش بخواه مثلا بگو بیار بریم لباس بیاریم دوبار سه بار باهاش بری یاد میگیره توپ بازی بهش بگو شوت کن باهاش انجام بده از ش بخواه توضیح بده  این چیزهایی که شما الان گفتی پسر من که ۱۸,ماهه دقیق انجام نمیده مستقل راه رفتن هم زمان می‌بره مثلا پسر من هنوز تو کوچه و خیابون نمیتونه مستقل راه بره یا از پله بالا میاد ولی خودم حواسم هست 

عزیزم گل پسرتون چند ماهگی راه رفت..؟!

اولا این که بچه ها باهم خیلی فرق دارند برای مثلا پسز من ۱۸ماهش تازه سه تا دندون در آورده در صورتی که من دیدم زیر ی سال اکثرا در آوردن ولی عوضش زود راه افتاد ۱۰ماهگی پاشد ولی تا الان بازم یکم ناشی اون طور که باید بدو بدو نمیکنه

ببین عزیزم قرار نیس همه این کار ها رو دقیق انجام بدن یکم بالا پایین انجام میدن  مثلا پسر من تو ...

ممنونم عزیزم چشم حتماا باهاش کار میکنم 

لطف کردین عزیز خدا بچتونو براتون حفظ کنه

واستون صلوات فرستادم

دختر من خیلی تنبله اصلا نمیخواد ب خودش سختی بده

ای جانم نگران نباش ب خودت هم استرس نده همه بچه ها باهم فرق دارند هیچ وقت قضاوت نکن یکی زود راه می‌ره دیر حرف میزنم یا برعکس یکی زود دندون در میاره یکی دیر من دخترم هم می پسرم بود دیر دندون در آورد همه با همسن خودش مقایسه میکردن فلانی چرا دندون داره دختر تو نداره منم میگفتم عوضش دختر من راه می‌ره اون هنوز راه نرفته عجله نکردم بعد ۱۴ماهگی در آورد پسرم هم همین طور بهداشت می‌گفت چرا دندون نداره گفتم خواهرش هم دیر در آورد می‌دیدم تو بهداشت از اون کوچیکتر ها دارن زیاد مهم نبود برام توام زیاد ب دخترت سخت نگیر الان دخترت چهار دست و پا شو تکون میده با کمک وایمیسته کم کم راه میوفته اذیتش نکن

ای جانم نگران نباش ب خودت هم استرس نده همه بچه ها باهم فرق دارند هیچ وقت قضاوت نکن یکی زود راه می‌ره ...

چشم ممنونم ازت

عزیز میشه بگین از کجا میشه فهمید مشکل تاخیر تکامل داره یا نه..؟!

آخه یکی گفت نکنه بچت مشکل تکامل داره و راه نمیاد

البته هم خودم هم همسرم 15 ماهگی شروع کردیم ب راه رفتن

چشم ممنونم ازت عزیز میشه بگین از کجا میشه فهمید مشکل تاخیر تکامل داره یا نه..؟! آخه یکی گفت نکنه ب ...

عزیزم سلام کوچولوت الان دیگه خیلی باید بزرگ شده باشه، بلاخره چند ماهگی تونست اون کارایی رو که مرکز بهداشت گفته بود انجام بده، چون منم پسرم انجام نمیده