2777
2789
عنوان

روانشناس خوب در کرج و تهران معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2661 بازدید | 46 پست
ما که خیلی راضی بودیم  دوستام هم هرکدوم باهاش صحبت کردن واقعا راضی بودن و جلسات شون ادامه میدا ...

ممنون عزیزم انشالله که حال من رو هم خوب میکنه🥺 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم پیش مشاور رفته باشی و‌حالت بهتر شده باشه الهه جون 

مشاوره رفتن برای من یکی تصمیمات نجات دهنده‌ی زندگیم بود واقعا زندگی الان و آرامشی که دارم رو به مشاوره مدیونم  

امیدوارم پیش مشاور رفته باشی و‌حالت بهتر شده باشه الهه جون  مشاوره رفتن برای من یکی تصمیمات نج ...

سلام عزیزم کاربریم لغو شده بود ، راستش هنوز نرفتم . خیلی پرخاشگر شدم و عصبی. دکتر خوب پیدا نکردم و اینکه همسرم اعتقادی به مشاور نداره😔

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
سلام عزیزم کاربریم لغو شده بود ، راستش هنوز نرفتم . خیلی پرخاشگر شدم و عصبی. دکتر خوب پیدا نکردم و ا ...

عزیزممم ناراحت نباش نود درصد آقایون اعتقادی به مشاوره رفتن ندارن ولی شما که داری اذیت میشی باید به فکر خودت باشی و اقدام به بهبودی کنی 

امیدوارم پیش مشاور رفته باشی و‌حالت بهتر شده باشه الهه جون  مشاوره رفتن برای من یکی تصمیمات نج ...

سلام عزیزم ببخشید شما پیش کی رفتی ؟؟؟ تهران هستی؟

من کرجم الهه جان

خب منم کرجم عزیزم ، پیش کی رفتی؟

پیش جهانگیری عزیزم خیلی خوب بود  خاستی بگو شمارشون رو بدم

ممنون میشم بدی عزیزم

سلام مادرها.من دکتر غفارنژاد مهربانی رو معرفی میکنم پسر من خیلی مقاومت داشت برای مشاوره رفتن ولی با ایشون خیلی خوب ارتباط گرفت و الان تحت درمان هستن افسردگی ش خیلی بهتر شده.