من یکیش اینکه بابلم بداخلاقه و همیشه گله منده ک بچه هام منو نمیخان و فقط ب مادرشون زنگ میزنن و فلان هرسریم ک زنگش میزنم اصلا درست حرف نمیزنه انقد عصبی صحبت میکنه ک تا اخر روز ناراحتم از خودم ک چرا زنگش زدم الان زنگ زدم من گفتم سلام بابا خوبی خوشی چخبر اصلا جواب نداد کلی تعریف کردم اصلا محل نداد بعدم خدافظی کرد هرسری همینه
lebas_kodak gogolii پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤
دیگرانو تو سر بچه هاش کوبیدن در حالیکه بچه هاش خوبن
تعصب الکی
تنبلی متاسفانه
قضاوت نکنید لطفا.شما تو شرایط ما نبودین دوستان
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یاد بابای خودم افتادم...البته بابام خیلی خوش اخلاقو خوش مشربه ولی وقتی زنگ میزنه برمیدارم اولین حرفی که میزنه قبل سلام و احوال پرسی میگه چی شد؟...منم میگم چی چی شد بابا؟😑..تازه بعد از اون در جواب سلام و احوال پرسیه من اونم سلام میکنه...روتین همیشگیه😂😂