2777
2789

من یکیش اینکه بابلم بداخلاقه  و همیشه گله منده ک بچه هام منو نمیخان و فقط ب مادرشون زنگ میزنن و فلان هرسریم ک زنگش میزنم اصلا درست حرف نمیزنه انقد عصبی صحبت میکنه ک تا اخر روز ناراحتم از خودم ک چرا زنگش زدم الان زنگ زدم من گفتم سلام بابا خوبی خوشی چخبر اصلا جواب نداد کلی تعریف کردم اصلا محل نداد بعدم خدافظی کرد هرسری همینه 

lebas_kodak gogolii     پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره شاید مدلش همینه  حالا نمیخواد زیادم تعریف کنی همینطوری حال و احوال کن بگو دلم تنگ ...

نیست با همه بگو بخند داره والا بخدا

اصلا مهر و محبت نداره

lebas_kodak gogolii     پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤
نیست با همه بگو بخند داره والا بخدا اصلا مهر و محبت نداره

حالا تلفن زدن به بابا جای دوری نمیره

برا اینکه اعصابت خورد نباشه همینطوری که هست بپذیرش و خیلی بهش فکر نکن

وای بابای منم انتظار داره هر روز هر دقیقه بهش زنگ بزنم تو خوابگاه دیگه پدرمو درآورده بود چرا زنگ نمیزنی حالا خودش از صبح ده بار زنگ میزد وقتی هم زنگ بزنی سریع دو دقیقه حرف میزنه قطع می‌کنه 

بابای من خیلی به حجاب و مسواک و گوشی و دیر رفتن به خونه گیررر میده و خیلییییی رو مخم میره این اخلاقش 

ولی خب همه میگن برا همسراتون از قانون چشم استفاده کنید من رو بابام انجام میدم این کارو فعلا بهتر شده🤣🤣🤣

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
وای بابای منم انتظار داره هر روز هر دقیقه بهش زنگ بزنم تو خوابگاه دیگه پدرمو درآورده بود چرا زنگ نمی ...

خوشبحالت والا😐😂

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !