من یکیش اینکه بابلم بداخلاقه و همیشه گله منده ک بچه هام منو نمیخان و فقط ب مادرشون زنگ میزنن و فلان هرسریم ک زنگش میزنم اصلا درست حرف نمیزنه انقد عصبی صحبت میکنه ک تا اخر روز ناراحتم از خودم ک چرا زنگش زدم الان زنگ زدم من گفتم سلام بابا خوبی خوشی چخبر اصلا جواب نداد کلی تعریف کردم اصلا محل نداد بعدم خدافظی کرد هرسری همینه
lebas_kodak gogolii پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای بابای منم انتظار داره هر روز هر دقیقه بهش زنگ بزنم تو خوابگاه دیگه پدرمو درآورده بود چرا زنگ نمیزنی حالا خودش از صبح ده بار زنگ میزد وقتی هم زنگ بزنی سریع دو دقیقه حرف میزنه قطع میکنه
بابای من خیلی به حجاب و مسواک و گوشی و دیر رفتن به خونه گیررر میده و خیلییییی رو مخم میره این اخلاقش
ولی خب همه میگن برا همسراتون از قانون چشم استفاده کنید من رو بابام انجام میدم این کارو فعلا بهتر شده🤣🤣🤣
وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰