2777
2789
عنوان

بچه هابیاین انگشتم🥺😭عکس

190 بازدید | 8 پست

بچه ها توتاپیک قبلم گفتم من از۵سال پیش نوک انگشتای پاهام زیرناخنام وناخنای دستم حس گزگز وخارش میگرف یه حس خیلییی بدوهمزمان بااون چشمام خشک میشد هی بایدبه هم میزدم چشمامو ولب بالابه سمت داخلم همون حس خارشوگزگزومیگرف

دیشب خیلی شدیدشدبعدچنروزصب پاشدم دیدم اینجوری شده

میشه برای آرامش وحاجت دلم یه صلوات بفرستی

چرا پیگیر نیستی

اینایی که گفتی امکان داره علائم ام اس باشهیا مریضی دیگه

گـرگ، گرگ میزاید و گوسـفند،گوسفند..   فقط انـسان است که گاهی گـرگ میزاید و گاهی گوسـفند . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ۵ ساله این‌مشکلو‌ داری و دکتر نرفتی😬

عریزم تو۵سال اینجوری حالت تاول نزده بودفقط علائمی ک گفتموداشتم صب براولین باراینجوری شده 

عریزم تو۵سال اینجوری حالت تاول نزده بودفقط علائمی ک گفتموداشتم صب براولین باراینجوری شده 

خب همون حالتا دیگه همونام احتیاج ب رسیدگی داشته عزیزم هرچه سریعار ب پزشک مراجعه کن لطفا

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱
خب همون حالتا دیگه همونام احتیاج ب رسیدگی داشته عزیزم هرچه سریعار ب پزشک مراجعه کن لطفا

ممنون عزیزم حتما یباربهم گفتن  بروام آرآی نرفتم