2777
2789

امروزم وقتی داشتم حیاط میشستم بلند ک شدم 10 دیقه کمرم درد کرد خیلی شدید بود دردش برا اولین بار بود ک اینجوری شدم 

شکمم هم درد میکنه ولی خیلی کم اینم بگم ک از شب شروع شده  ب نظرتون دردش کاذبه یا چی 

ب شوهرمم میگم میبره دکتر ک میگه هیچی نیس خونه اومدنی اخم میکنه میگه انگار تو این دنیا فقط این میخاد بچه بدنیا بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد زایمان خیلی واضح تر از ایناست

شدید و با فاصله و منظم 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
درد زایمان خیلی واضح تر از ایناست شدید و با فاصله و منظم 

آخه از دیروز درد میکنه،شب خوابیدم گفتم شاید اگ بخوابم درست بشه،بعد ساعت 4 بیدار شدم درد میکرد بعد دیدم دارم خفه میشم رفتم پنجره رو باز کردم،اومدم خوابیدم ساعت 7 بیدار شدم تا ساعت 8 و نیم درد میکرد بازم خوابیدم ساعت 11 دیگ بیدار شدم بازم درد میکرد،ولی دردم خیلی کمه زیاد نیس

آخه از دیروز درد میکنه،شب خوابیدم گفتم شاید اگ بخوابم درست بشه،بعد ساعت 4 بیدار شدم درد میکرد بعد دی ...

برو حموم کن ابگرم باشع بهتره زیر ابر کمرتو ماساژ بده،بشین پاشو انجام بده خیلی تاثیر داره منم دردام اینجوری کم بود بعد حموم بیشتر شد نصف شب بود ولی تحمل کردم تا۷صبح رفتم بیمارستان دهانه رحمم ۶سانت باز شده بود

زن حامله مگه حیاط میشورع

خو پ کی بشوره،ب شوهرمم گفتنی میبره دکتر میگن ک هیچی نیس اخم میکنه زهرمار میشه 

یبار جواب سونو رو بردم ب دکترم نشون دادم،دکتر بازم نوشت سونو گف ببینم جنین کامل شده یا ن،بعد ب شوهرم گفتم بازم نوشت سونو الکی بهم گف بیا بریم خونه پس فردا منم کار دارم با هم میایم سونو هم میریم، بخدا 2 ماه منو نبرد ن سونو ن پیش دکترم،بعد دوماه از طرف بهداشت فرستادن،فهمیدم بند ناف یه دور،دور گردن بچمه 😞

خو پ کی بشوره،ب شوهرمم گفتنی میبره دکتر میگن ک هیچی نیس اخم میکنه زهرمار میشه  یبار جو ...

وقتی همچین شوهر بی مصرفی داری اصا نباید ازش بچه دار میشدی اینجوری ک همش اعصاب خوردب داری

به درک بزار کثیف باشه نشور سلامتی خودت و بچت واجب تره

حالا یه دور بند ناف چیزی نیست ولی رفتار شوهرت بده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

برو حموم کن ابگرم باشع بهتره زیر ابر کمرتو ماساژ بده،بشین پاشو انجام بده خیلی تاثیر داره منم دردام ا ...

میخام برم دکترم ببینم دهانه رحمم باز شده یا ن،ولی اگ برم دکتر بگه هنو دهانه رحم وا نشده شوهرم اخم میکنه

یبار صبح بیدار شدم دیدم آب خورده ب شلوارم رفتم ب مامانم نشون دادم گف برو دکتر 

رفتم دکتر سونو نوشت،گف ببینم کم شده یا ن،بعد ب شوهرم زنگ زدم گفتم نوشت برا سونو برم 

بعد گف فردا میریم،اومدم خونه یجوری باهام رفتار کرد ک نشستم دو ساعت گریه کردم 

ن سونو برد ن چیزی،بعد چن هفته ک رفتم برا لگن اینا دکتر گف آبریزش داری گفتم چن هفته پیش آره خورده بود ب شلوارم هر چی از دهنش در اومد بهم گف ب شوهرم گفتم میگف صبح دیر بیدار میشی برا همینه 😞😞

وقتی همچین شوهر بی مصرفی داری اصا نباید ازش بچه دار میشدی اینجوری ک همش اعصاب خوردب داری به درک بزا ...

اولش ک اخلاقشو نمیدونسم انقدر خوب بود،ولی بعدا هم سرد شد هم بی حس نسبت ب من و بچه 

بهش گفتم شکمم درد میکنه میگه باشه،صبحم گفتم شکمم درد میکنه چیزی نگف گرف خوابید 

بعد ساعت 11 پی دادم گفتم شکمم درد میکنه گف دارم میام خونه 😕

چیزی هم گفتنی میگه انگاری تو این دنیا فقط این میخاد زایمان کنه،

رفته بود کربلا من بهش پی میدادم من بهش زنگ میزدم هرروز،حتی یبارم بهم پی نمیداد،جواب پی ام هامم من میپرسیدم اون ج میداد دیگه ن حالی ازم میپرسید ن چیزی ن بچه رو میپرسید،یبار بهش پی دادم خو اگ خوشت نمیاد بهت پی بدم یا خبری ازت بگیرم بهم بگو ناراحت نمیشم تکلیفمو میدونم اونوقت 

بعدش نوشتم خوب خودتو نشون دادی تو این چن روز،فهمیدم ک برات اصلا مهم نیسم ن تنها من بلکه بچتم برات مهم نیس

هرروز زنگ میزد با مامان و باباش و داداشاش و زنداداشاش میحرفید ولی حتی یبارم بهم زنگ نمیزد 

دیروزم من خونه بابام اینا بودم اومدم خونه گوشیش خونه بود رفتم تاریخچه ی گوگل و نگا کردم دیدم ب فیلم +۱۸نگا کرده،ب روش نیاوردم رفتم تو اتاق دیدم شرتش و انداخته تو سطل برداشتم اومدنی بهش نشون دادم زد زیرش ولی رف آشپز خونه من تو اتاق بودم دیدم داره میخنده،بعد میگه من چیزی نمیدونم