2777
2789
بعد تکلیف دخالتاشون چی میشه؟ آسیبی ب زندگیت نمیزنن؟

من شوهرم خیلی تحت تاثیر حرفاشون قرار میگیره حتی حاضره بخاطر خانوادش از هم جدا بشیم ولی خب من چون میدونم مقصر اونان و من کاری از دستم بر نمیاد سعی کردم بی تفاوت بشم واینجوری وقتی میبینن اصلا روی من اثری ندارن میسوزن‌ و میفهمن به هدفشون نمیرسن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحثشون سر چی بوده؟؟؟ مقصر اونا بودن یا همسرت

برادرشوه. عوضیم میخواستم شوهرمو بفرسته سراغ زن قبلی شوهرم یعنی همشون داداشاش مامان باباش 

عوضیا

با تاکسی میریم عزیزم

برادرشوه. عوضیم میخواستم شوهرمو بفرسته سراغ زن قبلی شوهرم یعنی همشون داداشاش مامان باباش  عوضی ...

اگه اینطوری بوده که به نظرم رفت و امدت رو اصلا از سر نگیر حتی اگه با اونا برگشتین خیلی رسمی و خشک ازشون تشکر کنید و دیگه حرف نزنید 

واقعا یه جاهایی نباید کوتاه اومد اگه خانواده ای قصد خراب کردن زندگی بچه اش رو داشته باشه به نظرم لیاقت نداره که اسمش رو خانواده گذاشت 

هرچند من اگه جای شما بودم همون تاکسی رو نگه می‌داشتم که باهاش برگردم شاید بمقدار بیشتر پول ازم بگیره ولی به اینکه با اونا برنگردم میارزه

برادرشوه. عوضیم میخواستم شوهرمو بفرسته سراغ زن قبلی شوهرم یعنی همشون داداشاش مامان باباش  عوضی ...

و اینکه اگه شوهرت پشتته توهم همیشه کنارش باش هیچوقت نمیخواد بده خانوادشو بگی ولی زیادم اصرار به آشتی دادن نکن ولی در هر حالت حمایت کن ازش که بدونه کی تو زندگیش صلاحش رو میخواد