الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه چیش خوبه فقط گیرش رو لباس و پوشش اگر ول میشد دیگه عالی میشد
اینم هس خداوکیلی
شوهر منم گیرهه🥲
هر بار سر لباس پوشیدن بحثمون میشه
منم کار خودمو میکنم، اونم فقط غر میزنه
آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش میگفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها میسازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨
اگه طرف رو تیپ و ارایش حساس باشه بعد ازدواج درست میشه؟
ممکنه اگه چیزی میدونید لطف کنید راهنماییم کنید؟
مثلا از مانتو کوتاه بدش بیاد
از رژ قرمز بدش بیاد
گیر بده کلا یعنی
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه