2777
2789
راضیم ، بدی ندیدم 

امروز رفتم خریدم مارک فیلیپس خیلی درد داشت

بعد سرچ کردم نظرات خوندم گفتن موی زیر پوستی میاره واصلا به درد نمیخوره پولتو حیف کردی و ....

میشه موهای روی شکم روهم باهاش زد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز رفتم خریدم مارک فیلیپس خیلی درد داشت بعد سرچ کردم نظرات خوندم گفتن موی زیر پوستی میاره واصلا ...

امتحان نکردم برای شکم

همشون هر مارکی باشن درد رو دارن 

موی زیر پوستی هم ایجاد میشه ولی نه زیاد شاید پنج تا ، بر اساس تجربه من برای دست ایجاد نمیشه ولی برای ساق پا احتمالش هست

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

امتحان نکردم برای شکم همشون هر مارکی باشن درد رو دارن  موی زیر پوستی هم ایجاد میشه ولی نه زیا ...

آها عزیزم مرسی از نظرت

الان یعنی نمیخواد پسش بدم؟بنظرت لکه ایجاد نمیکنه؟

آها عزیزم مرسی از نظرت الان یعنی نمیخواد پسش بدم؟بنظرت لکه ایجاد نمیکنه؟

لکه‌ برای چی

مال من قدیمیه ، راجب جدیدیا اطلاع ندارم که بدرد می‌خوره یا نه باز از یه نفر که تازه گرفته پرس و جو کن 

من فقط واسه دستم استفاده میکنم قبلا واسه جاهای دیگه استفاده میکردم هم درد داشت هم زیرپوستی میاورد رف ...

آها بعد موهارو کلفت نمیکرد؟

من اصلا موقعیت این رو ندارم که بخوام لیزر کنم....بنظرتون پسش بدم یا نه کارایی داره؟

لکه‌ برای چی مال من قدیمیه ، راجب جدیدیا اطلاع ندارم که بدرد می‌خوره یا نه باز از یه نفر که تازه گر ...

فکرنمی کنم قدیمی و جدیدش فرقی داشته باشه....

در مورد لکه ام والا دیدم توی سایت میگفتن 

من دارم فقط برا صورتم استفاده می کنم. چند بار برای موهای پام استفاده کردم رانم یه عالمه لک و موی زیر ...

آهاااا چه بد

والا قبل از اینکه بخرم همه میگفتن عالی هستش و هیچ لکه ای نمیاره و..... الان که خریدم همه میگن به درد نمیخوره ناراحت شدم ک الکی گرفتم.

فکرنمی کنم قدیمی و جدیدش فرقی داشته باشه.... در مورد لکه ام والا دیدم توی سایت میگفتن  

لکه رو متوجه نمیشم یعنی چی. ولی پوست مثل سابق میمونه بعد از استفاده 

آها بعد موهارو کلفت نمیکرد؟ من اصلا موقعیت این رو ندارم که بخوام لیزر کنم....بنظرتون پسش بدم یا نه ...

موهارو ضخیم نمیکنه اتفاقا به مرور زمان ریشه رو ضعیف هم میکنه ولی زیرپوستی زیاد میاره نمیدونم ولی من لیزر کردم خیلی راضیم کاش زودتر از اینها میکردم اینقدر اذیت نمیشدم