2777
2789
عنوان

مقایسه زندگی من با دخترا فامیلم

211 بازدید | 13 پست

اقواممون خانواده پدریم همه مردا یا دکترن یا شرکت نفتی .بابای من معلمه یه دبیر زحمتکش ک شغل دومش برق کشی اسنپ و هرچی ک از دستش بر بیاد واسه زندگیمون انجام داده 

گاها میبینم زنای فامیل ک شوهراشون وضعشون توپه بهمون تیکه میندازن ...مامانمم گاهی غصه میخوره بابت کمبودها واقعا فکر میکنه بقیه خوشبختر مان  ولی خوب من دلم ببشتر میشکنه واسه بابام .میدونم همه زحمتشو کشیده و نون حلال اورده و چیز بیشتری ازش نمیخوام واقعنم کمبودی نیست تو زندگیمون حتی سر جهیزه خریدن هم بهترینها رو برام خرید 

اما هم دیگران منو و هم زندگیمو با دخترا پولدارا مقایسه میکنند .واقعن اذیت میشم

مثلا دختراشون بعد متاهلی هنوز کلی مدراشون خرج میکنن واسشون و کلی جلو میفتن .من انتظاری از بابام ندارم .اما دیگران گاهی میگن چرا اینطوری چرا اونطوری .حالا حتما مامانمم اینحرفا زدن ک دلش بیشتر میخواد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بابای مهربونت همیشه سلامت و شاد باشه 

منم بابام خیلی مهمه برام اصلا طاقت ناراحتیشو ندارم 

بذار هر چی دلشون میخواد بگن و مقایسه همین حرفایی که الان گفتی و بگو که همیشه به بابات افتخار میکنی 

هر اتفاقی که فردا بیفته، ما امروز رو داشتیم

كار خوبي ميكني منم مامانم معلمه و الان از يه كسايي پايين تريم كه .. باورشم سخته ....

ولي در كل نظرم اينه كه زنها وقتي كار نميكنن ذهنشون درگير اين چيزا ميشه خودم فكر ميكنم اگه نرم سركار همش شوهرم با بقيه مقايسه ميكنم..

یک عدد چپی 

عزیزم اونا میبینن میتونن شمارو اذیت کنن پس به کارشون ادامه میدن امااگر شما ناراحت نشید و هربار با اف ...

اونا هم افتخار میکنند به پدراشون .اونا هم از مسافرت رفتن خارجشون افتخار یکنند .ما چیزی بگیم میگن حسودی کردید. واقعیتش اینه حسودی نمیکنم ولی خوب همه شذایط بهتر دوست دارن .منکر این نیستم .از مقایسه اذیتم .از فرد سومی ک ما رو مقایسه نیکنه .دلیل اینکه من مثل دخترا اونا ندارم پوله .وقتی همه از یکی تعریف میکنند و رو میکنن به من ک تو چرا انجام نمیدی باباتو بگو واسه تو هم انجام بده .چی بگم .میگم من انتظاری ندارم .در واقع پا رو دلم میزارم

الهی بابای مهربونت همیشه سلامت و شاد باشه  منم بابام خیلی مهمه برام اصلا طاقت ناراحتیشو ندارم& ...

ممنونم عزیزم همچین حفظ کنه عزیزان شما رو.دوست ندارم فیه هم خودشونو بیشتر ما میبینن 

مثلا انتظار دارن بابام بره واسشون کار کنه .بابام همه فن حریفه .اونا هم دستور بدن .خیلی حرص نیخورم 

اونا هم افتخار میکنند به پدراشون .اونا هم از مسافرت رفتن خارجشون افتخار یکنند .ما چیزی بگیم میگن حسو ...

عزیزم منظورم اینه توی جمع مثلا بگو من بابام خیلی دوس دارم یا با پدرت با خوبی رفتار کن و اینکه همیشه خودت شاد نشون بده . 

نگاه بالاسری نکن . توم بالاسری یه نفر دیگه حساب میشی . از اونا ثروتمندتزم هست . قرار نیست سفر خارج یا ماشین فلان مدل معیار خوشبختی باشه یا پز دادن . کسیم ب شما تیکه انداخت دوبار جوابش بدی دیگ دهنش میبنده

ممنونم عزیزم همچین حفظ کنه عزیزان شما رو.دوست ندارم فیه هم خودشونو بیشتر ما میبینن  مثلا انتظا ...

منم خیلی حرص میخورم وقتی بابام به یه سری آدمای بی ارزش بها میده و بهشون خیلی احترام میذاره 

اگه بابات لجباز نیس یه جوری که بهش برنخوره ازش بخواه برای اونا کاری نکنه خودت هم تا جایی که میتونی رابطتو کم کن یا کلا قطع کن 

همچین آدمایی چرا باید بمونند تو زندگی شما

هر اتفاقی که فردا بیفته، ما امروز رو داشتیم