2777
2789

سلام دوستام بنده۷ خرداد اخرین پریودیم بود بعدش ماه بعد آزمایش دادم مثبت بود باردار بودم تا اینجا خیلی خوشحال بودم هفته شش بودم رفتم سونوگرافی گفت کیسه و زرده شکل گرفته ولی فاقد جنین سن جنینتم ۵هفته س کلا تو ذوقم خورد چون هیچ علائم خاصی ندارم حتی تهوع هم ندارم ، با هزارتا امید هفته دهمم ۱۰ رفتم مطب دکتر سونو کرد گفت کیسه بارداریت به ۴ هفته میخوره گیج شدم مگه ممکنه من هفته دهمم گفت پس رشدی نکرده جین باید سقط شهدنیا روسرم خراب شد ،

میشه راهنماییم کنین چیکار کنم هفته دهم ولی جنین نیست 😔😔

برا منم 8هفته بود رفتم سونو  دکتر گفت خونه پرش سه هفته هست گفت جنین نیست من درد داشتم و بعدم خونریزی و سقط

اگه درد و لکه بینی نداری به نظر من صبر چند وقت بعد یه سونو بده 

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚

عزیزم دیگه باید سقط بشه

نگران نباش بارداری پوچ منم داشتم و معمولا فقط یکبار اتفاق میفته و بارداری بعدیت سالم میشه

بعد سقط حسابی خودتو تقویت کن تا برای بارداری بعدیت آماده باشی

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم 8هفته بود رفتم سونو  دکتر گفت خونه پرش سه هفته هست گفت جنین نیست من درد داشتم و بعدم خو ...

عزیزم فدات شم ، من نه لکه بینی ندارم  هیچی شکمم سفترو بزرگتر شده موندم تا کی صبر کنم 

عزیزم دیگه باید سقط بشه نگران نباش بارداری پوچ منم داشتم و معمولا فقط یکبار اتفاق میفته و بارداری ب ...

عزیزم خیلی سخته تجربه اول بارداریمه همه خونوادهامون میدونم باردارم اینا به کنار میخوام مطمئن شم که جنین نیست بعد سقط کنم 

[QUOTE=248750318]عزیزم فدات شم ، من نه لکه بینی ندارم  هیچی شکمم سفترو بزرگتر شده موندم تا کی 

تا وقتی مطمئن بشی جنین نیست 

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚
عزیزم خیلی سخته تجربه اول بارداریمه همه خونوادهامون میدونم باردارم اینا به کنار میخوام مطمئن شم که ج ...

خب دیگه وقتی تا هفته دهم صبر کردی و سونو نشون نمیده چیزی یعنی دیگه ختم بارداریه

محض احتیاط یه دکتر دیگه برو 

سری بعدم ک انشاالله باردار شدی وقتی رفتی سونو و از سلامتش مطمئن شدی بگو به خونواده ها

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم