2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کمک

69 بازدید | 9 پست

دخترم ۱سال و ۲ماهشه تب شدید داشته با دارو تبشو اوردم پایین ولی یک روزه که چیزی نخورده نه غذا نه شیر نمیتونه بخوره البته الان که نگا داخل دهانش کردم نوک زبونش شبیه تبخال بود دیگه نمیزاره کامل نگاه کنم همشم بیقراری میکنه و گریه و نمیتونه چیزی بخوره و بشدت خوابش  میاد و نمیخوابه دکترم بردم  دارو داده داروهاشم دادم بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش بچه ها وقتی مریض میشن بی اشتها میشن 

یه کم فقط لاغر میشه 

تبش که بیاد پایین به مرور اشتهاش هم باز میشه 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

اثر داروهاس چون مواد قندی دارن.. با معده خالی دارو بهش نده سعی کن سوپ رقیق وشیرتو بهش بدی هرجور شده

اصلا عاشق شیره ولی نمیتونه میک بزنه بخاطر زخم روی زبونش و از گرسنگی گریه میکنه

نه خب خیلی گرسنست ولی بخخاطر زخم روی زبونش نمیتونه بخوره و همش بیتابی میکنه

غذاهای مایع که اسید ندارن مثلا غذاهای ترش یه اسیدی دارن که زخم رو اذیت میکنه با سرنگ بریز ته حلقش که به نوک زبونش هم نخوره 

آروم بریزیا 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

نه خب خیلی گرسنست ولی بخخاطر زخم روی زبونش نمیتونه بخوره و همش بیتابی میکنه

خوب شیر رو با سرنگ بریز ته حلقش آروم آروم جوری که بتونه بخوره