2789
عنوان

اینجا کارمند بانک داریم؟

298 بازدید | 10 پست

یکماهه پرونده وام ازدواج تکمیله

بانک ملی

چرا واریز نمیکنن؟ 

شعبه همش میگه دستور ندادن وامها رو واریز کنیم؟ 

میدونید جریان چیه؟ 

🧡🧡🧡🧡🧡🧡چالش لاغری بامداد خمار🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن اولیه 78.                                                         وزن فعلی 78.                                                         وزن هدف 65.                                                         قد 171.                                                           من میتونم به هدفم برسم هیچ چیزی نمیتونه منو از راهی که پیش رو دارم منحرف کنه. اراده فوووول💪💪                    شروع رژیم 1399/10/27   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم میشه لطفا بگی چجوری زگیل رو درمان کردی

من اسیدی که دکتر داد رو زدم ولی چندان تاثیری نداشت

ولی دیگه هیچوقت ژیلت به بدنم نزدم

اپیلاسیون هم. نرفتم

فقط و فقط پودر موبر زدم

وقتی زگیلها بود پودر موبر میزدم و بلافاصله بعداز حموم رو زگیلها اسیدی که دکتر داد رو زدم. 

خداروشکر یکسالی هست که دیگه زگیل نزده

ولی من همچنان فقط پودر استفاده میکنم 

🧡🧡🧡🧡🧡🧡چالش لاغری بامداد خمار🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن اولیه 78.                                                         وزن فعلی 78.                                                         وزن هدف 65.                                                         قد 171.                                                           من میتونم به هدفم برسم هیچ چیزی نمیتونه منو از راهی که پیش رو دارم منحرف کنه. اراده فوووول💪💪                    شروع رژیم 1399/10/27   
فک نکنن اینجا کارمندشو پیدا کنی صبح تا پاسی از ظهر سر کارن الان فک کنم خوابن

کجا هی سرکارن بهترین شغل رو‌دارن ، تایمشون از همه کمتره ، مزایا حقوقشونم که عالی ، بیشتر روزم خونن

کجا هی سرکارن بهترین شغل رو‌دارن ، تایمشون از همه کمتره ، مزایا حقوقشونم که عالی ، بیشتر روزم خونن

نه اونی که تو دیدی اضافه کار واینستاده

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

اسید رو از کجا تهیه کردی

دکتر داد بهم