2777
2789
عنوان

پانیک چیه ؟اختلال دوقطبی چیه؟

183 بازدید | 20 پست

سلام دوستان دیروز من وهمسرم رفتیم دکتر بهمون دارو داده داروهای من برا بیماری پانیک وافسردگیه برا همسرم برا اختلال دوقطبی وافسردگیه خطرناکه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاغلی؟

هزینشون خیلی زیاد شد؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عزیزم بجز دارو باید رواندرمانی هم بشید مخصوصا پانیک با تمرین میتونه رفع بشه کامل

اره دکترم گفت که باید مشاوره بگیری واعتماد به نفست بالاببری به خود باوری برسی

اره وقتایی که تنهایی خیلی بهم فشار میاره دلم میخاد خودمو بکشم انگار کلافه میشم خیلی نادامیدم

من یکی ازبستگان نزدیکم پانیک داره پارسال روانشناس رفت دارومصرف میکرد خداروشکرامسال اصلابهش حمله دست نداده باشگاه میره ورزش میکنه دوتاازداروهاش دکترقطع کرده،تنها نمون خونه

اره دکترم گفت که باید مشاوره بگیری واعتماد به نفست بالاببری به خود باوری برسی

من یه متخصص پانیک و اضطراب میشناسم تلفنی هم از کل کشور بهش زنگ میزنن اگر میخوای شمارشو بهت بدم کارش عالیه

من یکی ازبستگان نزدیکم پانیک داره پارسال روانشناس رفت دارومصرف میکرد خداروشکرامسال اصلابهش حمله دست ...

من به خاطر تنهایی زیاد دچارش شدم از نظر روانیم خیلی تحت فشارم همسرم شکاکه هم خودش اذیت میشه هم من

من یه متخصص پانیک و اضطراب میشناسم تلفنی هم از کل کشور بهش زنگ میزنن اگر میخوای شمارشو بهت بدم کارش ...

ممنونم برام بفرست اما الان دارم مشاوره میگیرم هفته یکبار

نه خانه دارم نه خیلی زیاد ۱۸۰شد تقریبا

انشالله خدا کمکتون کنه  

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ممنونم برام بفرست اما الان دارم مشاوره میگیرم هفته یکبار

بیا پیوی گلم بفرستم

الان مشاورت چی گفته بهت؟ تمرین داده؟ 

این خانمم ویزیتش هفته ای یکباره بهت تمرین میدده حالت بهتر شه

دوستمم پیشش میرفت