سلام خسته نباشید من 4 ساله ازدواج کردم و تهرانم همسرم خیلی مهربونه و فوق العاده برای خانواده ش مایه می ذاره سال اول زندگی من هموز نرفته بودم تو خونه بردار و زن داداشش اومدن تو خونه ی ما موندن و قصد نداشتن برن چون همسرم بهشون گفته بود مشکل مالی دارین بیاین کمک کنم کار ازاد راه بندازین خلاصه که انتظار داشتن من تازه عروس برم اونا تو خونه ی ما بمونن امسالم خواهرش که شهرستانه و همسرش اون جا کارمند رسمیه استخدامی قبول شده تهران با این اوضاع اجاره ها تو تهران و این که مشخص نیست کارای انتقالی همسرش چه جوری می شه و ایشون خونه ی ما بیان من عصبی شدم و با همسرم که ماموریته بحثم شد و بلاکش کردم به نظرتوت چی کار کنم که هم حریم من و زندگی شخصی م حفظ بشه نه ایشون و خانواده شون ناراحت بشن ممنونم از نظراتتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یهو بی حساب کتاب که پا نمیشه بیاد خونه شما بمونه شوهرتون حتما باهاشون مشورت میکنه دیگه به نظ ...
دقیقا مشکل همین جاست 1 بار از طرف برادر ایشون همچین مشکلی پیش اومد حالا که خواهرشون تا 1 ماه اینده باید بیان محل کار قاعدتا جا به جایی از شهرستان به تهران برای همسرشون که نظامین چند ماه حداقل طول می کشه چون خودم نظامی م در جریان همین به من استرس می ده