2777
2789

شب تاسوعا منو دوستم با هم رفتیم بیرون بعد یه پسر خوش قیافه جوون اومد جلوم گف خانم شما رو هفت سال پیش طلسم کردن که کنف یکون بشی گف زندگیتونو میخوان خراب کنن یه کسی هم هست که نسبت نزدیکی باهاتون داره اون مبخاد شما رو دیوونه کنه همینطور دهنم باز موند

چون راست میگف من پنج سال پیش تا حد جنون رفتم دارو اعصاب خوردم پیش روانشناس رفتم با بدبختی خوب شدم همش گریه میکردم موهامو میکندم غذا نمیخوردم حرف نمیزدم همش لرز داشتم از شوهرم متنفر شده بودم بدون هیچ دلیلی دوست داشتم بمیره فقط نبینمش

بعدش پدر شوهرم که فهمید گف دعات کردن چنتا دعا اینا داد بهتر شدم اما بعدش زندگیم جور دیگه ای نابود شد شوهرم از کارش اخراج شد رابطمون تا حد طلاقم رفت

بعدش تا همین عید همه دعا ها رو پرت کردم ازون روز به بعد خیلی بهتر شده وضعمون

حالا این پسره(یهودیه)میگه اگه طلسم نابود نکنی بیچاره میشی اما من تازه۵ماهه طعم زندگی مشترک چشیدم  دوس ندارم سراغ این چیزا برم

حالا موندم این پسره از کجا پیداش شد؟کیه؟چرا یهو جلو ظاهر شد؟داداشم میگه شاید یکی فرستادش

شوهرم میگه این یه کار بلده شاید فقط خواستع کمک کنه 

مامانم میگه این کلاهبرداره

اخه پسره تا اومد پیشم گف خانوم انرژی سنگینی ازتون دریافت میکنم

میگف موکل دارم همه چیو بم میگن

روانی شدم اینقد بش فک کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی ترسناکه به نظرم اصلا وارد اینا نشو

یه چله بقره یر که هرچی دعا و طلسمه بره و دست از سرت برداره بعدم بشین راحت زندگیتو بکن

حرز امام جواد و ابودجانه و حرزایی که قرانیه یا تو مفاتیح اومده ستفاده کن تا انرژی های منفی ازت دور باشن

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

از نظر من نرو سمتش

شاید یهویی هم نیومده این حادوگرا دستشون تو یه کاسه هست شاید خودش یا دوستش جادو کردنت الان که تاثیرش کم شده اینجوری اومدن سراغت، ولشون کن مگه نمیگی اوضاعت بهتر شده؟! 

واین نیز بگذرد....