2777
2789

- تعریف‌کن آخرین باری که از صمیم قلبت خوشحال بودی، کِی بود و چرا.. 

- یا از دلخوشی‌های کوچولوت بگو‌ ، از اون‌هایی که نسبت بهشون بی‌توجهیم..

دیدن عشقم  دلخوشیه این روزام شده

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرین بار امروز بعدظهر تو تاپیکم راجب علی یاسینی ی کاربر ب اسم علی یاسینی اومد ریپ زد اعلانش اومد خندم گرفت  

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                                  من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

وقتی همسر اومد بلیط های مشهد داد بهم 😍انگار دنیا رو بهم دادن 

نمیدانم تا کی قرار است این زمانه را تحمل کنیم                                                    اما این را خوب میدانم که این زمانه                                                                                                                        همه مارا در اوج جوانی به مسلخ پیری کشانده است. ❤‍🩹

حال بد کنه بیشتر این چالش

چون هرچی فک میکنم یادم نمیاد کی از ته قلبم خوشال بودم

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

یه ماه پیش خدایا مریضی بسه کی خوب میشم 😥

یکم مرداد ۱۴۰۱دچارحمله پنیک شدم.و تبدیلم کرد به یک ادم افسرده... از مرگ میترسم خصوصا الانکه چند دهه زود تر رد پاشو توی هر آزمایش احساس میکنم🤍🌱
بخدا😂 منم داشتم یه کاربری دیگه که کلا متفاوت بود با این کاربریم البته هنوزم دارمش

بخدا تیکه کلام علیه😐تو خودشی بمولاا😐😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                                  من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!