2777
2789
عزیزم اگه بتونیدیه پولی روبه حساب بذاریدبافروش طلایی چیزی یاحداقل حساب بانکیتون تراکنش بالایی داشته ...

چجوریه؟ چندتا ضامن‌میخواد؟

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این حساب ضامن هم داشتین

نه دیگ حساب بانکیش جای ضامن و پشتوانه شد برا وام . تقریبا میشه نامحدود وام بگیریم هر چند وقتم خود رئیس بانک میگه فلان وام هست بذارم کنار میگیم نه . بالاخره باید برگردونیم با سود به نفعشونه .حساب بانکیت چرخشش خوب باشه میشه هرمدل وامی بگیری به اسمای مختلف برات رد میکنن

نه دیگ حساب بانکیش جای ضامن و پشتوانه شد برا وام . تقریبا میشه نامحدود وام بگیریم هر چند وقتم خود رئ ...

آها بعد اون پول که ضامن پدرتون نمیتونه برداره دیگه تاپول وام تموم بشه درسته؟

نه نقدیه . حتی اگر کارتم باشه میتونی بری یه فروشگاه اشنا و بکشی نقد بگیری

الان دیگه کسی‌اینکارو نمیکنه به خاطر اینکه باید مالیات بدن حتی سوپرمارکتم‌نمیده در حد پنجاه تومن چه برسه به چند ده میلیون تومن

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
توی هربانکی با میانگین گردش حسابتون وام میدن

عزیزم گردش حساب نداشتیم چون متاسفانه هیچ پولی نداشتیم شوهرمم چون با اسنپ کار می‌کنه بیشتر پولش نقده 

بازم ممنون🌹