2777
2789
عنوان

کودک آزاری/خشونت خانگی/آزار روحی

443 بازدید | 24 پست

شبا با گریه میخوابم صبحا با صدای دعوا بیدار میشم، پدرم اعتیاد داره و به معنای واقعی کلمه روانیه، دزده، دروغگوعه.. از وقتی یادمه تا الان که 14 سالمه یه روز خوش ندیدم، روز به روز داره اوضاع بدتر میشه هی طلاق میگیرن باز ازدواج میکنن، من مشکی عصبی دارم و اینجا خیلی بهم استرس وارد میشه و روز به روز حالم بدتر میشه، قلبم مشکل داره، صحنه های خیلی بدی دیدم که از ذهنم پاک نمیشه و بعضیاشو نمیتونم به زبون بیارم.. 

میترسم ازینکه هر لحظه امکان داره یه چیزی تو سرمون خورد بشه، یک لحظه تو زندگیم آرامش نداشتم و زندگی پره استرسی دارم

از دبستان بگیر که میترسیدم یوقت بابام بیاد جلو مدرسم با اون سرو وضعش جلو دوستام آبروم بره تا الان 

دیگه خسته شدم، لطفا بگید چیکار کنم؟

میخوام از راه قانون وارد بشم اما نمیدونم شکایت از دست اینا فایده ای داره؟ اصلا بعدش چه اتفاقی میفته؟ کاش میشد ازین خراب شده برم. 😫طرف سر بچشو میزنه فوقش پنج سال میره زندان... بخدا روحم داغونه دیگه نمی‌کشم، بیاید راهنمایی کنید لطفا، اگه از قانون سر در میارید یا از کسی میتونید بپرسید لطفا بهم بگید کمک خیلی بزرگی میکنید🙏🏼امیدوارم تا کاسه صبرم لبریز نشده و کاری دست خودم ندادم یه راه درستی بیاد جلو پام

متاسفم  تاپیک بغلی دختر خانمی بود که از داشتن پدر مادر محروم بود و ناراحت   اینم شما که داری و اینجوری  ادم  نمیدونه چه حکمتی تو   کارهای خداست  

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت چی عزیزم؟ مادرت هم داره اذیت میشه؟ 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
آخه میخوام بدونم بعدش چی میشه، فایده داره زنگ بزنم؟کسی نمیدونه؟ 

من اطلاعی ندارم  ولی بنظرم  اگر بری کلانتری محل  و بهشون بگی  یا   ناشناس زنگ بزنی مراکزی که میان معتادها رو میبرن   بیان پدرت رو ببرن و خدارو چه دیدی شاید ترک کردن

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

نبابا تنهایی نرو کلانتری خوب نیست 

زنگ بزن اوژانس اجتماعی 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
مادرت چی عزیزم؟ مادرت هم داره اذیت میشه؟ 

اره اما اونم کم مقصر نیست، اگه هی باهاش دوباره ازدواج نمیکرد من الان یه زندگی نرمال داشتم بدون مریضی عصبی، اونم مقصره، هرچقد اذیت میشه تقصیر خودشه که هی اعتماد میکنه، بزرگترین ضرری  هم که کرده به نظرم اینه که کل وسایل خونشو کم کم هروقت که بابام خمار بوده جنس نداشته رفته فروخته، باز اعتماد میکنه!!!!!!! خودش به فکر خودش نیست که هیچ ، فکر منو هم نمیکنه اصلا

من اطلاعی ندارم  ولی بنظرم  اگر بری کلانتری محل  و بهشون بگی  یا   ناش ...

ترک کنه؟ بخدا انقد تاحالا رفته کمپ و برگشته باز کشیده که اصلا حسابش از دستم در رفته

اره اما اونم کم مقصر نیست، اگه هی باهاش دوباره ازدواج نمیکرد من الان یه زندگی نرمال داشتم بدون مریضی ...

بنده خدا مادرت چقد ساده هست 

ان شاء الله خدا ب دلش بندازه ک تو رو بگیره و برید از اونجا، خیلی سخته 

حتما زنگ بزن اگرژانس اجتماعی کمکم بگیر بگو شرایطم خیلی بده

همه گفتن زنگ بزن 123 ولی اگه میدونید با اینطور کیس ها چطور رفتاری میشه و در نتیجه چه اتفاقی میفته ل ...

من از نامزدم میپرسم و بهت میگم گلم 

خودم بلد نیستم