2777
2789
عنوان

یعنی اون زن خمیده کی بوده به چشم مادرم اومده🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 21 پست
ینی امام بوده؟ چرا خمیده؟

حضرت زینب از شدت مصیبت زیاد کمرشون خم بوده من تو خواب دیدمش ولی نمیتونم تعریف کنم فقط تا جایی بگم که یه مشکل خیلی بزرگ داشتیم یه شب قبل خواب گریه کردم صورت خودمو چنگ زدم گفتم من به همه به پدرت به برادرات رو انداختم چیزی نشد تو که خانمی تو که درد منو میدونی تو کمکم کن شبش تو خواب دیدمش بغلم کرد هنوز بعد چندسال گرمی آغوشش حس میکنم وقتی به کسی تعریف میکنم بدنم مور مور میشه

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
انشاالله به حق این ماه عزیز خواهرتون شفا بگیره مشکلش چیه؟

ازسه سالگی دیگه کارهای شخصیشوانجام نداد وحرف هم نزد . الان ۱۹سالشه حرف نمیزنه وغذاباید دهنش بده مامانم حتی دستشویی نمیره💔 کرولال نیست قیافشم نمیخوره عقب موندس واقعا کسی از ظاهرش متوجه نمیشه این دختر مشکل داره خییلی خیلی هم خوشکله😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب سعادتت مشکلت حل شد؟

اره دقیقا بعد خوابم یک هفته نگذشت همه چی این رو اون رو شد قربونش برم باورت میشه تو آغوشش داشتم گریه میکردم ای خدا کاش خواب نبود همونجا جون میدادم 😔😔

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
اون مواد مخدره نمک نیس احتمالا داشتن ایشونو پلیسا دنبال میکردن آورده حیاط شما😐

ن بابا نمکه😑😑

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
ازسه سالگی دیگه کارهای شخصیشوانجام نداد وحرف هم نزد . الان ۱۹سالشه حرف نمیزنه وغذاباید دهنش بده ماما ...

دکترا چی میگن؟

مدرسه هم نرفت دیگ با این شرایط؟

خدا شفا بده 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....