2777
2789

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه بیاید بگید درباره مردای خاله زنک چه راهکاری دارین

مردی که مدام از خانوادش حرف شنوی داره و به جهاز من گیر میده 

ما از صفر تا صد جهیزیه رو خریدیم خانواده اون هیچی به رو خودشون نیاوردن مدام هم پسرشون رو پر میکنن که بیا بگه فلان چیز چرا نیست یا چرا کم خریدین

مثلا ما لحاف تشک سه تا مامانم داده میگن کمه اخه یکی بگه همه الان رو تخت میخوابن لحاف تشک کسی استفاده نمیکنه مگر برای مهمونا که خوشبختانه هیچکدوم از فامیل شب نمیمونه 

یا میگن ماشین ظرفشویی انگار قراره ظرفای خونه منو و اونا بشورن که میگن باید داشته باشین تورو خدا بگین دربرابر دخالتشون چجوری کنار میاین یا چی جواب میدین؟ 

مشکل من خونواده وهرم نیس...سال ب سالم نمیبینمشون..مشکلم خوده شوهرمه..خونه کار ماشین همه چی براش جور کردم اما کیه قدر بدونه

کاربریدسته سه تا دوست صمیمی هسش..هر کدوم تاپیکای مخصوص ب خودمون داریم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا که چقدر بعضی پسرا و خانواده هاشون پر رو وبی چشم رو هستن مگه ازتون طلب دارن ویا ارث باباشون پیش شماست که اینقدر پرتوقع هستن.بابا توروخدا به ادمای اینطوری اینقدر رو ندین این کارا باعث خوشبختیتون که نمیشه هیچ جواب عکسم میده.

بله خونه از خودشه

تو هم ایراد بگیر. فلان جاش چرا اینطوریه، اونجاشو اونجوری چرا نکردی، چرا فلان مدل انجام ندادی 

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

عجب آدمیه

اشتباه همینه که از صفر تا صد شما میخرید اینجوری فکر میکنن پسرشون چه تحفیه 

به شوهرت بگو تو منو واسه خودم میخای یا جهاز ؟بهتره باهش صحبت کنید ،بزارید چندتا وسیله سنگین رو شوهرت بخره 

پدر مادرمون چه گناهی کردن این همه زحمت کشیدن مارو بزرگ کردن آخرشم یکی گیرشون بیاد قدر نشناس 

😔

ارزش خودتون رو نیارید پایین که هر سفارشی اونا دادن بگید چشم. چرا  خودتون کوچیک میکنید .وقتی توی این گرونی همت کردید جهزیه خریدید عوض اینکه روزی صدبار تشکر کنن و تازه بگن بار خودتون سنگین نکنید بعدا کم کم  ناقصیا رو میخریم باهم.تازه میان سرلحاف وتشک چونه میزنن؟چطوری روشون میشه بخدا.

به نظرم یکبار خودت باهاش حرف بزن و بگو از حرفات ناراحت میشم و بنای منطقی نداره.

دوباره تکرار کد به بابات بگو. صداش کنه با مادرش بدون که بدونن. بهش بگه من تلاشمو کردم به غیر این دختر. دخترای دیگه ام دارم که خرجشون بدم اگر براتون کم بوده و فکر میکنید که طلبی چیزی دارید طلاق دخترمو با مهریه اش لدید خودم میزارم رو چشمم برید جای دیگه که حقتو بهتون بدن.