2777
2789

به نظرتون اگر قسمت باشه خدا ما رو دوباره بهم میرسونه؟ 

کسی از ذکر یامعید در این موارد تجربه داره؟ 

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید

اگه تو سرنوشت هم باشین بله چرا ک نه 

منم از یکی خوشم میومد پارسال دو سه ماه با هم بودیم 

فقط یه ایدی ازش داشتم 

گمش کردم هیچ ردی و نشونم نداشتم ازش

امسال یهویی همو پیدا کردیم

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو سرنوشت هم باشین بله چرا ک نه  منم از یکی خوشم میومد پارسال دو سه ماه با هم بودیم  ...

االهی خوشبخت بشی

یاد مجردیای خودم افتادم.البته اون یه روز دوستمو تد خیابون دیدو منو پیدا کرد.ولی دیگه دیر شده بود خود ...

یعنی قسمت نبود؟

نمیدونم واقعا.من دو سه سال بعدش ازدواج کردم.شوهرم خیلی خوبه خداروشکر.گاهی میگم خداروشکر نشد

برام دعا کن خواستگار دارم اما هیچکدوم باب دلم نیستن

االهی خوشبخت بشی

ممنون عزیزم 

ولی دوباره تموم شد 😂

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
برام دعا کن خواستگار دارم اما هیچکدوم باب دلم نیستن

انشالله با کسی ازدواج کنی که خدا برات میپسنده.گاهی افراد از بیرون خیلی زیبان ولی تو زندگی اونی نیستن که فکر میکردیم.

اه ادم حسابی گیرت اومد منتظر کسی که معلوم نیست تا اخر عمرت ببینیش یا نه نمون

واییی منم این احساس رو به یکی شدید داشتم با اینکه از دور دیده بودمش ولی یکطرفه بود من همیشه درگیر احساسای یکطرفه میشم 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
انشالله با کسی ازدواج کنی که خدا برات میپسنده.گاهی افراد از بیرون خیلی زیبان ولی تو زندگی اونی نیستن ...

من این حرفت رو یکمی دیر بهش رسیدم و فهمیدم واقعا همینطوره امان از ذهن که یسریا رو بزرگ میکنه بدون استدلال

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی