2777
2789
عنوان

هر کی بچه یکساله داره بیاد

96 بازدید | 5 پست

تو کل روز چیا بهش میدین. من هر موقع اومدم براش سوپ بذارم نخورد. فقط غذاخودمونو میخوره ناهار هر چی بدم تا شب هر دوساعت یکبار همونو میخوره اون وسط میوه هم ب خوردش میدم امروز غذا ماکارونی بود. یکروز گوشت نخوره کمبود میاره؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه که میخای چی بخوره خب غذای خودمونم همه ی ویتامینارو داره حتما که نباید سوپ مخصوصی بخوره!!نه عزیزم با یه روز گوشت نخوردن کمبود نمیاره ما خودمونم هرروز گوشت نمیخوریم که ویتامینای گوشت تو مواد دیگه هم هست 

آینده توهمی بیش نیست،هرآنچه هست اکنون است😊
خوبه که میخای چی بخوره خب غذای خودمونم همه ی ویتامینارو داره حتما که نباید سوپ مخصوصی بخوره!!نه ...

تو هر سایتی نگاه میکنم شام سبزی پلو با ماهیچه. یا ماهی صبحونه پنکیک. کره بادوم زمینی و... بود اصلا یادم نیس اینقدر یکی مارو تحویل بگیره🤦‍♀️

تو هر سایتی نگاه میکنم شام سبزی پلو با ماهیچه. یا ماهی صبحونه پنکیک. کره بادوم زمینی و... بود اصلا ی ...

اونا برا نمایشه عزیزم،هیچکس هرروز گوشت و ماهی نمیخوره حتی اگه بحث هزینه و این چیزاشم نباشه ضرورتی نداره،هرروز خوردنش حتی ضررم داره،حساس نباش من خودم از همون بچگی گیاهخوار بودم چیزیمم نشده

آینده توهمی بیش نیست،هرآنچه هست اکنون است😊