2777
2789

4تومن 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا یک سوم قیمت طلای نو اجرت ساختشه

یعنی اگه سه بار سرویس طلاتو عوض کنی یعنی اصل و مایه پولتو دور ریختی

قبلا طلای دست دوم اجرت ساخت نداشت ولی الان برا دست دوم هم یه اجرتی کم می کنن ولی به اندازه اجرت نو نیست

اخه من رفتم بخرم گفت 7 درصد اجرت میگیرم حساب کردم 250 با نوش فرق داشت خوبه بخرم

نمی دونم بستگی به خودت داره من چون طلا رو استفاده نمیکنم و برام فقط جنبه سرمایه گذاری داره نو نمی خرم ولی شما اگه میخوای استفاده کنی ببین خوب بشوریش دلت میگیره یا هنوز دل چرکینی ازش

اخه من رفتم بخرم گفت 7 درصد اجرت میگیرم حساب کردم 250 با نوش فرق داشت خوبه بخرم

اره اوکیه تازه بعصی از طلافروشای بی انصاف کهنه رو طوری پلیش می کنن که نو میشه و به قیمت نو با اجرت می فروشن 

طلا فروشی همین جوریشم مکروهه نمی دونم بعصیا چطور وجدانشون میذاره

یعنی چی طلا 1340000 تومانه طلا بدون اجرت چقدر ارزونتره

بستگی ب طلایی ک میخرین داره

ربطی ب نرخ روز نداره

مثلا طلای ایتالیایی و ترک اجرت خیلی بالایی دارن

طلای یزد و اصفهان و اجرتشون نسبتا زیاده 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔