2777
2789
عنوان

رفتارم با همه بده

166 بازدید | 15 پست

بچها،با همه رفتار بدی دارم،تا یکی میاد خونمون بهش نا خواسته ناراحتش میکنم،یا آدما رو میبینم یه کاری میکنم که ناراحت میشن از اینکه من و دیدن،الان مادربزرگم اومده بود،انقدررر به همه چیز گیر دادم و هعی پوف و پوف کردم کلافه بودم بنده خدا پاشد رفت،نمیدونم چمه واقعا نمیدونم چمه،جدیدا اصلا حوصله آدما رو ندارم،هِی بب احترامی میکنم بهشون،واقعا از خودم ناراحتم نمیدونم من لنتی چرا این جوری میکنم واقعا چرا این جوری میکنم لعنت به منمنن

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه توزندگی زیادزخم خوردی بایدبدونی بازخم زدن ب دیگران خالی وخوب نمیشی

اگه زخم نخوردی یعنی اخلاقت اینه وبرای تغییرش خودت باید دست به کاربشی ک سختم هس

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
برو تو کوه داد بزن برو جایی خودتو خالی کن آروم شدی دیگه کار ب کسی نداشته باش 

کوه؟از کجا بیارم؟ما این دور و ور کوه نداریم،فقط آپارتمان های بلند که حتی اگه عطسه هم کنی صدات میره خونه همسایه و شاکی میشه

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
اگه منو نزنی: بنویس همه مشکلاتت رو تا آروم شی

نه چرا بزنم😂

نمیتونم بنویسم،اصلا نمیدونم چی و باید بنویسم

کوه؟از کجا بیارم؟ما این دور و ور کوه نداریم،فقط آپارتمان های بلند که حتی اگه عطسه هم کنی صدات میره خ ...

یه کیسه بکس گیر بیار حرستو خالی کن 

قربان وجودت که وجودم ز وجودت شده موجود 😍💞
اگه توزندگی زیادزخم خوردی بایدبدونی بازخم زدن ب دیگران خالی وخوب نمیشی اگه زخم نخوردی یعنی اخلاقت ا ...

رخم که اره خیلییزییی دیدم خیلی خیلی خیلی زیاد،ولی خب نمیخوام به کسی زخم بزنم،آخه اون پیرزن ۸۰ ساله بی چاره چی کار من داره،یا خواهر ۸ سالم که فقطططط سرش داد میزنم و فحش میدم چه گناهی داره؟احساس میکنم دیوونه شدم

قبلا این جوری نبودم 

منم اینطوریم ولی کلی دلیل دارم 🥺

منم دلیل دارم،اما خب دلیل های من باعث نمیشه که باعث شم اعصاب کسی بهم بریزه 

یه کیسه بکس گیر بیار حرستو خالی کن 

میدونی سرد شدم انگار،اصلا ناراحت نیستم به خاطر زخم های قبلیم(نمیدونم شایدم ناراحتم)ولی الان سر شدم و تمام اینا رو با عصبانیت بروز میدم،دست خودم تیست،نمیتونم خودم و خالی کنم،گیر کردم