2777
2789
عنوان

فرهنگیان

158 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من بین دانشگاه فرهنگیان و دولتی موندم رتبه م خیلی خوب شده رشتمم ریاضی بود بعد موندم چیکار کنم

چون تو فرهنگیان خیلی گیر میدن و جادر و اینا

تو فرهنگیان مشهد هم چادر اجباره؟ به لباسا گیر میدن؟ چطوریه؟کسی رفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رشته های دولتی چیا آوردی؟

همه چی میتونم برم حتی تهران ولی چون عاشق اینم فیزیکدان شم میخاستم برم فیزیک بخونم اما از لحاظ مالی مجبور میشم کار کنم اگ دولتی برم و سخت میشه

من کنکور دارم امسال چقدر درس میخوندی تو روز؟ چقدر تست میزدی؟

من فقز کتابای درسی مو خوندم تازه رشتمم تجربی بود کنکور ریاضی دادم😂 کنکورای سالای اخیرو زدم اونا خیلی موثر بود

در عوض بعد استخدام و سرکاررفتن آزادی ...3 ماه هم تعطیلی در هفته هم فقط 24 ساعت سرکار میری

اگرم برم فرهنگیان اخرش انصراف میدم هرجوری باشه چون کلا معلمیو اوست ندارم اما به تاطر پولش نمیدونم

من فقز کتابای درسی مو خوندم تازه رشتمم تجربی بود کنکور ریاضی دادم😂 کنکورای سالای اخیرو زدم اونا خیل ...

من خیلی استرس دارم واسه کنکور

روزی چند ساعت درس میخوندی.؟

از کی شروع کردی؟

من خیلی استرس دارم واسه کنکور روزی چند ساعت درس میخوندی.؟ از کی شروع کردی؟

کم میخوندم ولی تو مدرسه خیلی درسو گوش میدادم اونا بیشتر کمکم کردن و اینکه تو ریاضی زیاد رقابتی نیست راحت تر قبول شدم

کم میخوندم ولی تو مدرسه خیلی درسو گوش میدادم اونا بیشتر کمکم کردن و اینکه تو ریاضی زیاد رقابتی نیست ...

منم تجربیم کنکور دادم قبول نشدم

امسال میخام باز کنکور بدم نمدونم کنکور ریاضی بدم یا انسانی 

فرهنگیان میخام