2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم ،همش از بی پولیه

270 بازدید | 32 پست

بچه ها سال خونمون داره میرسه،ما پول پیشمون خیلی کمه نداریم بزاریم روش،ب بابام زنگ زدم گفتم بیایم تو یکی از واحداتون بشینیم،،البته ترو تمیز نیست،اونم گفتم باشه.مشکل اینه طبقه ی بالاش یکی از خواهرام میشینه ک با هیشکی نمیسازخ حتی با مامان بابام،چون دعواییه هرچی بگه اینا گوش میدن مثلاً همین خونه رو ب خاطرهمون خانوم خریدن،چند بارم پیش ب تن من خورده،من ازدواج دوممه،توازدواج اولم یک بار چت خواهرمو خیلییی صمیمی با شوهر قبلیم دیدم ک یواشکی حرف میزدن،ماکلا با دامادااهل چت نیستیم،اما موقع طلاقمون بود حتی ترسیدم روش بیارم.اون زمان مطلقه بود.الان متاهل.چندباردیگم از پشت بهم خنجرزده.بخداهیشکی باهاش رفت و امدنداره ب خاطر همین چیزاش.حالاشوهرم بخاطر بیپولیش هوایی شده بره خونه بابام،منم دلم نیست .یعنی میترسم.ب بابام گفتم خونه دیگه ای که دست مستاجره بفروش بیار اینجا بخر ما بریم توش بهانه آورد.همه ی خدماتشون براهمونه.شما بودین چیکار میکردین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگیم و خراب نمیکردم نمیرفتم والا همین شماها که پولدارین توقع دوماد ها رو بالا میبرین خونه میدین ام ...

عزیزم ما پولدار نیستیم این خونه ته شهره .خانواده شوهرم کمک نمیکنن .چیکار کنیم؟ یعنی نرم؟

عزیزم ما پولدار نیستیم این خونه ته شهره .خانواده شوهرم کمک نمیکنن .چیکار کنیم؟ یعنی نرم؟

والا اون خواهری که شما میگی خونه خراب کن اصن نمیتونم همه ش فکر کنم یکی میخواد شوهرم و از دستم دربیاره استرس بدیه 

ج
مگه قرار نیس بدنش ب شما

الان ک مستاجره پولش برااون خانومه.اگه بدن ب ما هیچی.اگه ندن دوباره دست غریبس بابامم جرأت نمیکنه ب اون بگه پولو بده.بعد توقع داره من باهاش بشینم

والا اون خواهری که شما میگی خونه خراب کن اصن نمیتونم همه ش فکر کنم یکی میخواد شوهرم و از دستم دربیار ...

خیلی ب خدا ناراحتم میخام بگم ب بابام نخواستم .باز نمی‌دونم جواب شوهرمو چی بدم