2777
2789
عزیزم ما از عراقی ها هم چیزایی گرفتیم اصلا هم کثیف نبود اصلا خوب نیست به کسی که برای امام کار میکنه ...

کثیف منظورش رعایت بهداشت 

مثلا یه تشت اب کنارشون همه استکان ها توش میشورنن و دوباره مصرف چای یا قهوه و این چرخه ادامه دار 

چون یک بار مصرف زیاد ندارن استفاده نمیکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیم کارت عراقی رو راحت میشه خرید؟ خب بالاخره خانواده میخوان خبر بگیرن پس چجوری باهاشون تماس میگرفتی ...

موکب هایی که وای فای رایگان داشتن از طریق واتساپ

داخل عراق گیر میاد بخر اگه زیاد لازم است 

نکته اینکه ماشین و ول میکنن تو کوچه خیابون اولا اینکه مزاحم مردم محلی هستند خوب اونا هم روند زندگیشون و کارشونو دارن ادامه میدن دو طرف خیابون و کوچشونو  بند اوردن چندین هفته و روز نه میشه رفت نه میشه اومد و دوم غریبه ها نه محلی ها اقدام به سرقت میکنن و سوم اینکه برای دسترسی راحت خودشون پترکینگ بزارن 

من دیدم طرف موقع برگشت گم کرده راه پارک ماشینش و!

نکته اینکه ماشین و ول میکنن تو کوچه خیابون اولا اینکه مزاحم مردم محلی هستند خوب اونا هم روند زندگیشو ...

ما برای راحتی با اتوبوس رفتیم ماشین رو تو بوشهر خونه اقوام گزارشتیم

نکته اینکه ماشین و ول میکنن تو کوچه خیابون اولا اینکه مزاحم مردم محلی هستند خوب اونا هم روند زندگیشو ...

شما چند بار رفتین؟ من از چند نفر شنیدم خانمها بیشتر از آقایون اذیت میشن برای خواب و اینا، درسته؟ مثلا یکی میگفت ما هرجا خوابمون میومد حتی اگه جای خواب نبود یه گوشه میخوابیدیم خانمها نمیتونن

واین نیز بگذرد....

شما چند بار رفتین؟ من از چند نفر شنیدم خانمها بیشتر از آقایونذیت میشن برای خواب و اینا، درسته؟ مثلا ...

نه من که راحت بودم ظهر داخل موکب ها شب ها مساجد و خونه ها

شما چند بار رفتین؟ من از چند نفر شنیدم خانمها بیشتر از آقایونذیت میشن برای خواب و اینا، درسته؟ مثلا ...

من موقع اربعین نرفتم تا حالا  چند سال پیش رفتم تا حالا سعادت نداشتم این موقع ها برم به علت بیماری و خودم خونم همون نزدیکه و میبینم سختی ها رو 

بله خوب خانما براشون سختره ولی موکبا هستن که قسمت زنانه مردانه داره پتو مسافرتی یا همون چادر اگر  دارید کفایت میکنه برای راحتی  در کل اگر با کاروان خانما برن خیلی بهتره  

نه من که راحت بودم ظهر داخل موکب ها شب ها مساجد و خونه ها

بعضی از  عراقی ها خیلی مهمون نواز بودن من خودم میترسم اولاش ولی وقتی که رفتیم خیلی پذیرایی کردن 

جای خواب خیلی خوب بود حتی لباس چرک هامون هم انداختن ماشین لباس شویی و حتی روی بند هم خودشون انداختن ماه که با  اولمون بود حوله نداشتیم یه حوله نو بهمون دادن که الان هم دارمش🥲🥲‌‌ این برای خونه ها بود 

داخل مساجدشون هم که نگفتنی دارو بهمون میدادن سرنگ و پاماد و  باند برای تاول کف پا و آبلیمو عسل برای گلو درد برای شب تشک و پتو و ....

👌👌👌👌