2777
2789
عنوان

چیکار کنم عاشقم بشه؟؟؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 75 پست
نه من خبر نداشتم باهاش ارتباط داره ، میگفت جدا شده و دختره ازدواج کرده بعدا فهمیدم بازم تو چت دراتبا ...

ببین دوست من نمیخوام مثل تفکرات چند دهه پیش سرزنشت کنم. فکر نکن چون باهاش رابطه کامل داشتی دیگه بدیخت شدی و آیندت تباه شد و باید بچسبی به این مرد تا به سرانجامی برسی.یه کم خودت و جمع و جور کن و سعی کن روحیه ات رو قوی کنی این آقا تکیه گاه تو نمیشه کسی که عاشق یکی دیگه بوده و انقدر ضعیف بوده که به جای کار کردن روحیه خودش از یکی دیگه استفاده کرده و بعدش به این نتیجه رسیده عه نتونستم قبلی رو فراموش کنم یعنی یک انسان پست و ضعیف.پس تو زودتر خودتو نجات بده

از زمین دامن بیفشان همسفر با ماه باش🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اشتباهی کردی واقعا. فکر کردی اون میتونه به زودی از رابطه شش ساله بیرون بکشه؟ اگر میخواستت خب دنبا ...

اون دختره ازدواج کرده و شهر دیگست ، الان ارتباطشون تموم شده ، من چیکار کنم جذبم بشه؟

ببین دوست من نمیخوام مثل تفکرات چند دهه پیش سرزنشت کنم. فکر نکن چون باهاش رابطه کامل داشتی دیگه بدیخ ...

خانواده سنتیم رو چیکار کنم که برای ازدواجم خودشون چکاپ رو پیشنهاد میدن؟

اون دختره ازدواج کرده و شهر دیگست ، الان ارتباطشون تموم شده ، من چیکار کنم جذبم بشه؟

جذبت نمیشه بیفایدست. هر چی تلاش کنی بدتر پای خودتو میپیچونی

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

رفتی دادی جذبت نشده، فکر می کنی کاری هست که بتونه همچین مردی رو پابند کنه😐

اره و من اصلا خبر نداشتم💔

اوووووه

😑😑😑😑

برو دکتر مشکلت رو حل میکنه 

اشکالی نداره تحربه شد بلاخره توام بچه بودی و خام

ممکنه برای خیلیا پیش بیاد

فراموشش کن

هنوزم سنی نداری فرصت های زیادی برای زندگی داری

خوب شد زود فهمیدی این ادم زندگی نیست اگر ازدواح میکردی بعد میفهمیدی با یه نفر دیگم هست سخت میشد

ببین به اون دختر حسودی نکن چون همزمان با تو با اونم بوده پس اونم باید ناراحت باشه

تنها راهش اینه این ادمو بریزی دور

❤Arash❤
خب شما ببین از یه طرف داره میگه 4 سال باهاش بوده و از یه طرف میگه تازگیا کامل جدا شده. یعنی از این ر ...

😐😐وای من تازه متوجه شدم ، اسی خیلی ساده ای خیلی ،  پسره یه لجن بیشتر نیس‌ ، وقتی با اون بوده با تو هم بوده در نتیجه یه عوضیه

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم

بخای جذب کنی میتونی ولی بهت قول نمیدم بعدها توی زندگی بهت خیانت نکنه!

کتاب زنان زیرک بخون همه چیو کامل توضیح داده

❤Arash❤
نفهمیدم🙄🤔😐

تو سن کم عاشق شده و دختره با دروغ گفته مجبورم ازدواج کنم بعدا طلاق میگیرم میام با تو ، بعد پیچونده و کنار ازدواجش ارتباط و ادامه داده ، من زمانی باهاش دوس شدم که دختره ازدواج کرده ، و خبر نداشتم هنوز باهم چت میکنن ، حالا رابطه کامل هم داشتم متاسفانه ، میخوام هرجور شده نگهش دارم بخاطر مسائل سنتی و احمقانه

خانواده سنتیم رو چیکار کنم که برای ازدواجم خودشون چکاپ رو پیشنهاد میدن؟

بهترین راه اینه خودتو قوی کنی درس بخونی بری سر کار وارد جامعه بشی و خودت همسریو انتحاب کنی که مطابق عقاید خودت باشه نه خانوادت

از زمین دامن بیفشان همسفر با ماه باش🌙
تو سن کم عاشق شده و دختره با دروغ گفته مجبورم ازدواج کنم بعدا طلاق میگیرم میام با تو ، بعد پیچونده و ...

چرا نمیری دکتر برات درستش کنن؟

میخای خودتو بندازی باتلاق،ایندت تباه کنی؟؟؟؟

❤Arash❤

ادم میمونه چی بگه😐

تو شیش ساله با طرفی سه سالشو اون داشته به تو خیانت میکرده با یکی دیگم در ارتباط بوده الان یساله ن بخاطر تو بخطار اینکه طرف ازدواج کرده اونو گذاشته کنار با طرف رابطه کامل داشتی الان تازه میخای جذبش کنی در صورتی ک خانوادت میخان بفرستنت چکاب ینی داری ازدواج میکنی://////

واقع‍‌ی‍‌ت‍‌ش اینہ دی‍‌گہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‌س واس‍‌م رف‍‌ی‍‌ق‌ت‍‌ر از خ‍‌ودم ن‍‌ی‍‌س‌‌‌؛)