2777
2789
عنوان

چیکار کنم عاشقم بشه؟؟؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه برگشت هس بخاطر یه اشتباه کل زندگیتو خراب نکن ادم عوضی همیشه عوضیه هرچقدم دست و پا بزنی اونی ک از اول قصدش چیز دیگس عاشقت نمیشه

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
تازگیا جدا شده و شما چهار سال باهاشی؟یعنی شما دوست معمولی بودی و بعد از کات اون دو نفر خواستی نزدیک ...

نه من خبر نداشتم باهاش ارتباط داره ، میگفت جدا شده و دختره ازدواج کرده بعدا فهمیدم بازم تو چت دراتباطن اما همو ندیدن چون شهرا جداست

چیکار کنم اخه 😔

کسی ک با یکی ۶سااااال بوده و ولش کرده ینی تعهد نداره و متعهد شدنش به توام احتمالش صفره 🥲هرچه زودتر خودتو بکش بیرون از این رابطه سمی اون فقط داره ازت طو استفاده میکنه ینی چی عاشقت نشدم عاشقت نشده به گور باباش خندید باهات رابطه داشت 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
سرکاریه؟ تازه جداشده اونوقت تو 4 سال باهاش بودی تازه رابطه هم داشتی؟ 

پسره با یه دختره ۶ سال بوده به دلایلی کات کردن ، پسره اومده سراغ اسی ، اسی باهاش رابطه کامل هم داشته ، پسره عاشقش نیست

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم
پسره با یه دختره ۶ سال بوده به دلایلی کات کردن ، پسره اومده سراغ اسی ، اسی باهاش رابطه کامل هم داشته ...

خب شما ببین از یه طرف داره میگه 4 سال باهاش بوده و از یه طرف میگه تازگیا کامل جدا شده. یعنی از این روابط مثلثی

آخه چرا واقعا یعنی نمیدونی برات بعدا بد میشه 

۱۶ سالم بود اخه ، فکر میکردم دوسم داره ، خانوادم هم از این مسخره هاس ، الان میخوام با کس دیگه ازدواج کنم مامانم میگه خودم پیشنهاد میدم ببرنت ازمایش ،😔

چه اشتباهی کردی واقعا. فکر کردی اون میتونه به زودی از رابطه شش ساله بیرون بکشه؟ اگر میخواستت خب دنبال تو میومد. ففط نیاز حنسیشو رفع کردی با تشکر

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم