2777
2789

همش موخوره زده هر چقدرم میزنم نمیشه به سال پیش کاملا سالم و تا کمرم بود خیلی خوشگل بود بعد سشوار اینا کشیدم اونو مو موخوره اومد همش زدم زدم ۸انگشت کوتاه شده و بازم کلا موخوره هست سالم هم نیستن 😭😭😭😭همش وز بلند هم نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش دادی تیروئید نداری؟ از روغن بادام تلخ قبل حمام استفاده کن به ساقه موهات بزن خیلی خوبه

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

پسرونه كوتاه كن بعد از ريشه مو شروع كن بهش برس و تقويتي و سرم و روغن و ويتامين اين چيزا استفاده كن 

هم سالم ميشه هم رشدش سريع ميشه

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
آزمایش دادی تیروئید نداری؟ از روغن بادام تلخ قبل حمام استفاده کن به ساقه موهات بزن خیلی خوبه

نه تیرویید ندارم روغن بادام تلخ رو به نوک و ریشش هم بزنم ؟کجا میفروشن قیمتش چندد؟؟؟

برای می خوره دیگه نباید موهاتو کوتاه کنی موخره گیری برو آرایشگاه بکنه و شامپو مخصوص می خوره استفاده ...

موهام خشک تار های هم خیلی نازک برا همون زود موخوره میرنعفردای نوک گیری شامپو چی بخرم ؟

واسه رشد مو شنیده بودم آب برنج و آب پیاز خیلی خوبه خودمم دارم استفاده میکنم حالا نمیدونم جواب میده یا نه ولی خیلی نرم شده موهام😍

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

منم نه موهام رشد داره نه ناخن هام. یکی به منم کمک کنه    

شما مکمل زینک و سیلیس استفاده کن برای زیبایی و سلامتی پوست و مو وناخن هست

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
نه تیرویید ندارم روغن بادام تلخ رو به نوک و ریشش هم بزنم ؟کجا میفروشن قیمتش چندد؟؟؟

آره به ریشه و ساقه  عطاری ها دارن من خریدم ۱۰ تومن حالا نمیدونم الان قیمتش چنده