مشکلت چی بوده رفتی دکتر؟! معمولا برا تنبلی تخمدان و منظم شدن پریود میدنش منم دارم میخورم! از روز 14پریود هست نه 16! روزی دوتا، تا10روز شاید برا کیست هم بدن نمیدونم
جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواتد آن را پر کند؛ کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست!
هیچ ضرری نداره، دخترعمه ی من متخصص زنانه؛ اون واسم تجویز کرده گفت مدروکسی هیچ ضرری نداره چون ضعیفه؛ به من گفته تا یک سال دوسال بخور قطع نکن... آخه داغونم من دوماه یه بار سه ماه یه بار پریود میشدم گفت پریود نشدنت خوب نیست اصلا، حتی اگه منظمت هم نکنه باز بخور تا هرماه پریود شی
جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواتد آن را پر کند؛ کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست!
خب براهمین بهت داده دیگه! تخمکگذاری نداشتی پرولاکتینتم بالا بوده نگران نباش ضرری نداره؛ ولی اگه تخمک گذاریت درست شد و پیزان پرولاکتینتم نرمال شد و هرماه هم پریودت منظمه برو بهش بگو تا قطع کنی اگه نیاز نیست
نه فکر نکنم باردار باشی ضرر داشته باشه؛ حالا اگه باردار شی خب حتما به پزشکت اطلاع بده ممکنه بهت بگه دیگه نخور ولی تااونجا که من میدونم حتی باردار باشی و ندونی و قرص پروژسترون هم بخوری اتفاقا باعث محکمتر شدن جای نی نی میشه به هرحال درصورت هرتغییر وضعیتی به پزشکت اطلاع بده دیگه