2777
2789

کسی تجربه نداره عزیزان 

من دیروز میکرو انجام دادم 

تقریبا عارضه ی خاصی نداشتم 

ولی تاپیکها رو می خوندم خانمها سالها قبل اینکار رو کردند 

اون موقع ها بعضا راضی بودند 

می خوام بدونم بعد از گذشت چند سال عارضه ای براشون ایجاد نشده 

پوست نازک بشه یا زود لک بشه یا همش مراقبت بخواد چون نازک شدا و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  من می شناسمتون ؟  نه متاسفانه  براش دعا کنید ، بیماریش فقط تا حدی کنتر ...

توی پستا دیدم نوشتین پسرتون این مشکل رو داره ، منم مشکل دارم خواستم بدونم با فیبرواسکن تشخیص دادن برای شما ؟ انشالله که به زودی خوب شه پسرتون

سلام عزیزم  من می شناسمتون ؟  نه متاسفانه  براش دعا کنید ، بیماریش فقط تا حدی کنتر ...

عزیزم تشخیصش سخته ، برای من asma مثبت بوده ،میخوام ببینم پسر شما را چطور تشخیص دادن ، ممنون میشم جواب بدین چون حالم خوب نیست

عزیزم برای پسر شما هپاتیت خودایمن بود ؟ سطح انزیمای کبدی هم بالا بود ؟ سطح اهن خون چی ؟

توی پستا دیدم نوشتین پسرتون این مشکل رو داره ، منم مشکل دارم خواستم بدونم با فیبرواسکن تشخیص دادن بر ...

با فیبرو گفتند که در سطح اف دو و اف سه هست 

البته برای سه سال پیش 

الان دکتر گفت بیشتر شده ، از ظاهرش 

دیگه خدا عالمه 

عزیزم تشخیصش سخته ، برای من asma مثبت بوده ،میخوام ببینم پسر شما را چطور تشخیص دادن ، ممنون میشم جوا ...

دقیق یادم نیست 

برای پنج سال پیشه 

آنزیم‌ها بالا بود 

کولونوسکوپی و آندوسکوپی و  mrcp کردند براش و کلی آزمایش و سونوگرافی رنگی و معمولی 

اگه مشهدی هستید دکتر موسی الرضا حسینی دکتر خوبی هست 

عزیزم برای پسر شما هپاتیت خودایمن بود ؟ سطح انزیمای کبدی هم بالا بود ؟ سطح اهن خون چی ؟

هپاتیت خودایمنی و کلانژیت اسکروزان و کولیت اولسراتیو 

آنزیم‌ها در سطح از ۸۰ تا ۲۰۰ متغیر هست

Sgpt و sgot

ولی الان دوز داروی پسرم خداروشکر خیلی کمه 

یک پرودینزلون ۵ میخوره و یک اورسوبیل و نصفی سولفاسالازین واسه کولیتش

عزیزم فیبرواسکن جوابش درسته ؟ 

فیبرواسکن هم خوبه معمولا کمتر نشون میده 

ولی دکتر با تجربه با دست زدن به شکم هم متوجه میشه در چه حدیه 

بسپر به دکترت و هر کاری اون گفت خوبه رو انجام بده 

در ضمن اینقدر بی قراری نکن و مضطرب نباش خدا بزرگه 

خوب میشی ان شالله