2777
2789
عنوان

اگه ان تی انجام ندم

242 بازدید | 13 پست

سلام مامانای عزیز

یه سوال خیلی مهم داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

من برای سونو تشکیل قلب بیمارستان دولتی رفتم و از روی سن بارداری که اون سونو زده بود 12 هفته و 5 روز رفتم سونو ان تی 

ولی تو ان تی سن بارداری رو گفت 13 هفته و 6 روز و چون دیگه وقتم تموم شده بود دیگه هیچ آزمایشگاهی از من آزمایش ان تی نگرفت 

الان خیلی استرس دارم دکترمم گفت ناچاری تا آنومالی صبر کنی 

بنظرتون آنومالی مشکلاتی که ان تی تشخیص میده رو میتونه تشخیص بده؟

کسی اطلاعی داره؟

من هیچ وقت نمی بازم یا می برم یا تجربه میکنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هزینش برات مساله ای نیست سل فری انجام بده 

انومالی هم نشون میده ولی اگر مشکلی باشه دیگه نمیتونی سقط کنی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
یهو یه سلفری بده خیالت راحت بشه  ولی معمولا تا ۱۳هفته و ۶روز غربالگری اول انجام میشه

من طبق سونوی اولم 12 هفته رفتم برای ان تی ولی سونو نوشت 13 هفته و 6 روز دیگه غروب بود همون روز هم نمیتونستم آز بدم فرداش هم گفتن دیگه 14 هفته ای قبول نکردن

اینم فکر خوبیه،چطور دکتره به ذهنش نرسیده

دکترم گفت طبق سونو ان تی خیلی خوبه دیگه استرس به خودت وارد نکن صبر کن تا 16 هفته بیا برا آنومالی