2777
2789
عنوان

فرش ماشینی کدوم برند با کیفیت تره؟

8218 بازدید | 20 پست

می خوام فرش بخرم،با این اوضاع گرونیه فرش ،موندم چه مارکی بخرم که علاوه بر زیبایی کیفیتش هم خوب باشه و فرش پلاستیکی بجای آکرلیک بهم ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی تازگی فرش خریده بیاد بگه کدوم بهتره،از فرش وزرا هم خیلی بد میگن

من تازه مشهد اردهال گرفتم ۱۵۰۰شونه البته هنوز پهنشون نکردم چون نرسیدن ولی چند تا نکته میگم هر فرش فروشی رفتی اینارو تست کن اول پشت فرشو خوب نگاه کن نخ ازش بیرون نزده باشه بعدم چند بار با ناخن بکش رو فرش ببین پرز میده یا نه مارک خاطره کاشانم میگن خوبه

خدایا شکرت❤❤

سلام

عزیزم میشه بگی از کجا فرشتو خریدی؟

خدایا خداوندا از چه کسی بخواهم جز تو؟؟؟؟ آیا غیرتو کسی هم هست که اجابت کند؟؟؟ اگر هست نشانم بده؟؟ می دانم ومی دانی که نیست؟؟؟؟ به چه کسی قسمت بدهم ؟؟؟ به کربلا یا به حسینت؟؟؟ به سقای تشنه ات؟؟ یابه قاسم جوان حسینت؟؟؟؟...به علمدار بی دستت؟؟؟ ساده وبی ریا....جان شهید کوچک حسینت همه مریضا روشفابده...بگذار فقط تورابخوانم وغیر توهیچ... می دانم که دعاهامونو اجابت می کنی....می دانم که داری به همه ناامیدی هامون می خندی؟؟؟مگه نه

سلام یه فروشگاه هم هست بنام فرش افرند، که یه تکنولوژی جالبی هم به سایتشون اضافه کردن که میتونی قبل از خرید، بصورت آنلاین فرشا داخل منزلت پرو کنی و طرح و رنگش را با دکوراسیونت چک کنی و بعد خرید کنی.

سلام عزیزم برای خرید بهترین فرش ماشینی ایرانی من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/bartarin-irani-brand-machine-carpet/