2777
2789
عنوان

خانوما میشه بگین حق با منه یا شوهرم

1157 بازدید | 75 پست

سلام خانوما

دیشب پدربزرگ شوهرم فوت کردش. بعد شوهرم گفت من فردا صبح میرم اونجا کاری چیزی داشتن انجام بدم. بعد چون سابقش خرابه و قبلا یواشکی به مادرش پول میداد و من فهمیدم کلی دعوا داشتیم بهش گفتم نری اونجا پول خرج کنی به تو ربطی نداره. فقط کاری بود کمک کن. اونم بهش برخورد و کلی دعوا منم محل ندادم. کارت پول خونه که چند میلیون توشه دست من بود. خودش هم تو کارتش مثلا ۶۰۰-۷۰۰ داشت که اگه خواست گل بخره یا بنر بزنه زیادشم هست. حالا صبح گیر داده کارتو بده شاید لازمم شد. شاید یکی پول خواست قرض دادم. (در صورتیکه پسرای مرده که میشن دایی های شوهرم اصلا نیازی به پول ندارن). منم گفتم نمیدم انقدر وحشی بازی درآورد ترسیدم بچه بترسه کارتو دادم گورشو گم کرد. همش داد میزد از دیشب تو پدر منو درآوردی. الان به نظرتون تقصیر منه باید کوتاه میومدم یا خودش؟ توی دعوا هم بهش گفتم مادرت تا جایی که بتونه تو رو میتیغه آتیشی شد.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فکر نمیکنم زورت برسه به مادرش پول نده بطور کلی.تو بیخیال بشی بهتره

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم فکر کن دایی پول لازم نداره درست ولی اومد و گفت فلانی اصلا ۱۰۰ بده اللن کارتم دستم نیست بعدا میدم چی بگه ؟بگه ندارم؟خب خجالت میکشه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تقصیر اونه تو این گرونی بی پولی ادم از شکمه خودشو زنش بزنه ک ببره خرجه یکی ک چقددد عمر کرده بعد خب فوت شده بکنه😐😐😐😐😐

نمدونم چی بنویسم  همیشه ی کمبودایی تویه زندگی دارم...یه دردای بزرگ...زخمای بدی که جاش تا اخر عمرم می مونه از بهترین کس زندگیم...اصلا زندگی اونطوری نیست که تو فکرت میگذره...همیشه از جایی ضربه میخوری که فکرشم نمیکنی و اصلا توقعشم نداری  ولی  امیدوارم تو این دنیایی که خیلی بدی هس یه جایی عوض تماااام بدیاشو از ادمای خوب دربیاد و امیددارم فردا بهتر از دیروز برای هممون باشه و یه زندگی پر از پول لبخند ارامش و سرشار از عشقققق  داشته باشیم  

چقدر مثل همیم. 😂 منم شوهرم بی‌شعوره. بی‌شعور که چه عرض کنم. احمقه. یکی مث من بچه هام حسرت خیلی چیزا به دلمون هست ولی توی اینجور مواقع اون به ما پول نمیده ولی میره بذل و بخشش میکنه 

ما هم یه مقدار پول داریم میخام بدم طلا بگیرم که اون خرابش نکنه. دور از جون پدرش خیلی حالش بده اگه اتفاقی براش بیفته این همه پول زحمت هامون رو میزاره وسط

به نظر من باید کارت رو بهش میدادی 

بالاخره مرده شاید یکی بهش گفت برو فلان وسیله رو بخر پولشو بهت میدیم 

بنده خدا چی بگه بگه ندارم 

زشته به نظرم 

بعدم عزیزم چرا آنقدر سخت گیری 

خب بره اونجا نهایتا یه چیزیم بگیره واسشون بالاخره خانوادشه 

مرد هم با این چیزا مرده 

بره یه گوشه بشینه بی سرو صدا که مبادا بهش بگن پول خرج کن 

خب عزیزم فکر کن دایی پول لازم نداره درست ولی اومد و گفت فلانی اصلا ۱۰۰ بده اللن کارتم دستم نیست بعدا ...

عزیزم گفتم کارت خودش که ۶۰۰ داره دستش بود. اون میگف میلیونی میخوام. کارت خونه رو گرفت برد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من مشکلی با کمک کردنش ندارم بره هر چقدر میخواد کار کنه فقط میگم پول خرج نکنه

اقا اصن کمک کنه در حد ی میوه گرفتن برا مادرش یا یه مرغ ولی الان گرونیه تدم یقرونشو باید پسنداز کنه 

نمدونم چی بنویسم  همیشه ی کمبودایی تویه زندگی دارم...یه دردای بزرگ...زخمای بدی که جاش تا اخر عمرم می مونه از بهترین کس زندگیم...اصلا زندگی اونطوری نیست که تو فکرت میگذره...همیشه از جایی ضربه میخوری که فکرشم نمیکنی و اصلا توقعشم نداری  ولی  امیدوارم تو این دنیایی که خیلی بدی هس یه جایی عوض تماااام بدیاشو از ادمای خوب دربیاد و امیددارم فردا بهتر از دیروز برای هممون باشه و یه زندگی پر از پول لبخند ارامش و سرشار از عشقققق  داشته باشیم  

ابجی خدا وکیل خودتو بزار جاش، یه مرد با غرور اگه یه چیزی محول کردن بگه پول دست زنمه!!! منم خانمم رو عادت دادم که تمام پولامو دادم دستش بعضی وقتا پول لازم میشم هی چونه میزنه وحالم از خودم بهم میخوره

علی،شیرازی🙏خداوندا قلب و روح وچشم مارا پر کن از صداقت، پاکی ،انسانیت🙏