2777
2789

من شیرازم.

هر چی زدیم و حتی اطراف خونه به فاصله یک متر رو سوراخ‌هایی به عمق یک متر کندن و در اون سم ریختن از بین نرفت. کارهایی که دوستان میگن همه رو انجام دادیم و کلی کار دیگه. از یه جا می‌ره و جای دیگه در میاد. مخصوصا اگر جای گرم و مرطوب داشته باشن. 

تنها راه ، بازسازی خونه و تمام دیوارها و سقف و کف رو سیمان گردنه. یا شانس بیاری برن خونه همسایه!!!!

البته طبق شنیده ها هرچه خونه بیشتر مورچه داشته باشه بهتره و مورچه ها رو نکش چون تخمشون رو میخورن و شاید کمتر بشن.

پودر حشره کش بزن روی سوراخش .خونه ما هم هست . مواظب کابینت وفرش و رختخواب  وهر وسیله چوبی که دا ...

چرا موریانه در میاد؟ بخدا دیوونه شدم هر روز یه جونور تو خونه میبینم😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شیرازم. هر چی زدیم و حتی اطراف خونه به فاصله یک متر رو سوراخ‌هایی به عمق یک متر کندن و در اون سم ...

من دو ساله این خونه اومدم کلا تعمیر کردیم و بازسازی شده

من دو ساله این خونه اومدم کلا تعمیر کردیم و بازسازی شده

خوب صاحبخانه قبلی احتمالا میدونسته.

تا سیمان نشه در میان مگر اینکه شانس بیاری.

ما انواع سمها و بنزین و نفت و... و نزدیک چند میلیون خرج کردیم. ولی فایده نداشت. 

خونه ی مام تازه بازسازی شده

من الان ده سال درگیر موریانه هستم تنها راهش پودر حشره کش از پشت کابینتم در اومد . کلا پشت کابینتم پودر ریختم دیگه در نیومدن .الان دو ساله گوش شیطون کر با کابینتام کاری ندارن 

من الان ده سال درگیر موریانه هستم تنها راهش پودر حشره کش از پشت کابینتم در اومد . کلا پشت کابینتم پو ...

از رو دیوار دراومده پودر حشره کش رو کجا بریزم؟

داخل سوراخ اگر میتونی روی سوراخش دو سه روز چسب بزن از چسب برق استفاده کن تا رنگ دیوار کنده نشه 

ممنون عزیزم باید فردا کل خونه رو نگاه کنم خدا کنه فقط همون یه جا باشه و ریشه کن بشه