2777
2789

وای بچه ها 

من رفتم بیمارستان قسمت اتاق احیا توی اورژانس ی پیرمرده و داشتن شوک میدادن من از ترس رفتم تو راهرو وایسادم بعد 5دقیقه دیدم با کاور از جلو پام ردش کردن 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یعنی فقط فرار من از مرده 🤦‍♀️😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلع دیدم

نمیترسم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مادربزرگ مامانمو. 

خدا همه اسیران خاک رو رحمت کنه🌱

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

زیاد، موقع شستن مادر بزرگم اونجا بودم و براش یاسین میخوندم، وصیت خودشون بود، برای هر دو تا مادر بزرگم با نوه های دیگه نوبتی شب اول قبر تا صبح کنارشون بودیم، از مرده نمی‌ترسم زنده ها ترسناک ترن

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...