2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته .........

82 بازدید | 5 پست

چرا نمیتونم شاد باشم چرا هرجا که دوست دارم نمیتونم برم هرچی بخوام نمیتونم بخرم هر خوراکی بخوام نمیتونم بخورم چرا حسرت همه چی باید به دلم بمونه موجودی کارتم باید ۱۲ هزار تومن باشه شوهرم از صبح تاشب باید کار کنه فقط شکممون به زور سیر بشه پرده خونم پاره پوره شده باشه از کهنه گی پول نداشته باشم عوضش کنم افتادم تو راه آموزش دیدن ترید ولی اونقدر سخته و راه دراز میخواد سرمایه میخواد نا امید میشم هر کی دوروبرم هست هرروز یه مدل لباس میپوشه خواهرشوهرم امروز خونمون بود اونم زندگی میکنه منم ماهی ۱ میلیون که یارانه براشون میریزن دستشه تازه یک و نیم هم سود بانکی میگیره هرروزم در حاله خریده منم منتظرم کی شوهرم ۱۰۰ تومن بندازه جلوم برم یه کرم پودر بخرم چند ماهه تموم کردم این حرفا رو دلم بود کسی رو نداشتم بگم گفتم باشما درد و دل کنم ببخشید

هییییییییی........

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست

دنیا همینه عزیز من.

همیشه یه چیزی هست واسه اینکه دغدغه شو داشته باشی.

حق بهت میدم که ناراحت باشی تو هم آدمی تو هم دلت می‌خواد خیلی چیزا رو...

اما خواستم بدونی تو تنها آدمی نیستی که مشکل داری.

یکی پول نداره.

یکی مریضه.

یکی با شوهرش مشکل داره.

یکی غصه ی مسائل ازدواج بچه هاشو میخوره.

و تو تنها نیستی تو این دنیای پر از مشکل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا همینه عزیز من. همیشه یه چیزی هست واسه اینکه دغدغه شو داشته باشی. حق بهت میدم که ناراحت باشی ت ...

آره میدونم هر کسی دغدغه بزرگتری داره که واس من توش گمه اما دلم میسوزه که تو اوج جوونیم ۲۳ سالگیم همش حسرت بخورم

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست

اون قضیه ترید اگر ارزشش رو داره ادامه بده.مثلا پزشکی هم کنکورش سخته هم هفت سال درسه هم شبفت داره هم کلی بی‌خوابی و سختی ولی بعدش درأمد خوبی داره اینم اگه اونجوریه ادامه بده.

اگر نه برو سراغ یه حرفه‌ای که راحت تر باشه و زود تر به درآمد برسی