2777
2789

سلام 

دوستان اگه خانوم مطمئنی میشناسید در منطقه ۱۴ یا ۱۵ تهران لطفا معرفی کنید.برای نظافت منزل میخوام

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنگ بزن مراکز خدماتی مطمئن ترم هست

اخه خواستم کسی باشه که کسی  شناخت داشته باشه اینطوری خیالم راحت تره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
منم همین منطقه ام یکی رو داشتم باردار شد دیگه نیومد موندم چیکار کنم

هزینه هاش چطوری بود؟

اخه خواستم کسی باشه که کسی  شناخت داشته باشه اینطوری خیالم راحت تره

شمابه ادمای مجازی اینجا اطمینان میکنی به شرکتای خدماتی نه؟ازکجا میدونی ادمی که اینجا معرفی میکنن ادم درستیه 

من از آ چ ا ره برای عید گرفتم البته از مجموعه باران فرستادن کلی لوازممو دزدید.... اما دوباره چند وقت ...

منم به خاطر همین مشکلات میخوام کسی بیاد که کاملا مطمئن باشه.برا شما هزینه هاش چطوری بود؟

شمابه ادمای مجازی اینجا اطمینان میکنی به شرکتای خدماتی نه؟ازکجا میدونی ادمی که اینجا معرفی میکنن ادم ...

چی بگم والا .اینم حرفیه

چی دزدید!!😐

یه ساک خیلی بزرگ آورده بود کلی تو اتاق موند درم بسته بود روم نشد چیزی بگم شک نکردم اصلا یه سری چینی و دکوری کوچیک تازه خریده بودم برای عید ... فنجون... کلا وسیله بود لباسم بود  ولی بعدا فهمیدم از جاهای دیگه هم طلا و وسیله برده بود