2777
2789
چرامخالفن؟ دلیل اینکه من این اسمودوس دارم علتش اینه که اولا جوردیگه نمیشه صداش کرد دوما مخففشم که ه ...

میگن قدیمیه 

کسی که دوسِت داره نمیتونه بهت دروغ بگه، اون چشمای دهن لقش همه چیزو لو میده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهورم خییییلی دوس دارم ولی انگارجز اسم های مشترکه که براپسرم میزارن

نمیدونم عزیزم ولی هلن هم خیلی زیباعه

زمان می‌گذرد... خیلی چیز ها تغییر می‌کنند،یک روز به خودت می‌آیی و میبینی دوستان واقعی ات را نشناختی و دشمنانت به تو لبخند می‌زنند. کسانی را از یاد برده ای که زمانی از بهترین هایت بوده اند با آدم های جدیدی آشنا میشوی که هرکدام حس جدیدی در تو می‌کارند و گاهی خاطره ای قدیمی را در تو زنده می‌کنند. بوی عطرشان گاهی قلبت را می‌فشارد،از بعضی مکان ها با ترس رد می‌شوی و خاطره های خنده دارت اشک آور میشوند. زمان سرسخت ترین چیزها را عوض میکند حتی باورهایی که زمانی قلبت را می‌ساختند..

هلنا قشنگه عزیزم

مبارک باشه پیشاپیش💞

آسنا و آتنا

آسنا و النا

آسنا و آوینا

آسنا و روشنا

آسنا و مهنا

آسنا و تینا

آسنا و متینا

آسنا و مبینا

آسنا و دینا❤

آسنا و آلما

آسنا و دلسا

آسنا و آدرینا

آسنا و ثنا

آسنا و یسنا

آسنا و آسمان❤

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 
منم هلن و بیشترازهلنا دوس دارم ولی اسم اون یکی دخترم آسناس

معنی آسنا چیه؟

زمان می‌گذرد... خیلی چیز ها تغییر می‌کنند،یک روز به خودت می‌آیی و میبینی دوستان واقعی ات را نشناختی و دشمنانت به تو لبخند می‌زنند. کسانی را از یاد برده ای که زمانی از بهترین هایت بوده اند با آدم های جدیدی آشنا میشوی که هرکدام حس جدیدی در تو می‌کارند و گاهی خاطره ای قدیمی را در تو زنده می‌کنند. بوی عطرشان گاهی قلبت را می‌فشارد،از بعضی مکان ها با ترس رد می‌شوی و خاطره های خنده دارت اشک آور میشوند. زمان سرسخت ترین چیزها را عوض میکند حتی باورهایی که زمانی قلبت را می‌ساختند..
آسمان پاک،تو ترکی هم یعنی جسوروبی باک

چقدزیبااا. ماهورا هم به آسنا میاد