2777
2789

مادر زادی اینجوری‌ بودم‌..

بعدا متوجه شدم بخاطر اینه که اعصاب یکی از پلکام‌ درست کار نمیکنه اینجوری شدم‌، کامل باز نمیشه، برای بیناییم زیاد مشکلی پیش نمیاد ولی موقع درس خوندن اذیت میشم‌..

از بچگی فک میگردم چون چشمم اینشکلیه‌ لایق محبت نیستم، اگه محبتی بوده قاطی ترحم بوده‌.. 

کسی رو دیدین مث من باشه و خوب شده باشه؟

دکتر خوب سراغ دارین؟

هزینه‌اش حدودا چقدره‌ :) ؟

عمه ی من عمل کرده بود  خیلی خوب شده

مشکلی ک نیستهه چرا اینجوری فکر میکنی قربونت بشه

عمه ی پارسال کرد ۸ تومن بستگی داره کجا باشه یا پیش کی بری  نگران نباش دورت بگردم الهی خوب میشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عمه ی من عمل کرده بود  خیلی خوب شده

مشکلی ک نیستهه چرا اینجوری فکر میکنی قربونت بشه

عمه ی پارسال کرد ۸ تومن بستگی داره کجا باشه یا پیش کی بری  نگران نباش دورت بگردم الهی خوب میشی

عمه ی من عمل کرده بود  خیلی خوب شده مشکلی ک نیستهه چرا اینجوری فکر میکنی قربونت بشه عمه ی پار ...

ینی خوبه‌ خوب شده؟

اینکه همه چشاشون قشنگه ولی من مجبورم چشامو مخفی نگه دارم آزارم میده.. تو مدرسه همش مسخره شدم 

توی دبیرستان هم همینطور یه جوری شده بود که فک میکردم کسی که چشای قشنگی نداره حق زندگی نداره🙂

ینی خوبه‌ خوب شده؟ اینکه همه چشاشون قشنگه ولی من مجبورم چشامو مخفی نگه دارم آزارم میده.. تو مدرسه ه ...

خوب خوب شده بود عزیزم  

نه عزیزکم این چ حرفیه میزنی تو چشمات خیلی قشنگه

زیاد روش حساس نباش عزیزم اصلا مشکل خاصی نیس

عمه ی منم از بچگی مشکلو داشت الان تو ۵۰ سالگی عمل کرد  نگرانن نباش عزیزم تو چشمات خیلی هم قشنگه

خوب خوب شده بود عزیزم   نه عزیزکم این چ حرفیه میزنی تو چشمات خیلی قشنگه زیاد روش حساس نباش عز ...

چقد مهربونی شما  🥺❤

کاش منم خوب بشم بخدا آرزومه یه دفه برم جلو آینه بتونم چشامو به اندازه هم باز کنم