2777
2789
عنوان

مشکل من با خانوادم

172 بازدید | 11 پست

همسر من یه شرکتی داشت که مادراینا توش سرمایه گزاری کرده بودن و از این راه امرار معاش میکردن حالا شوهر من ورشکست شده و کلی مشکلات برام به وجود اومده خانواده همسرمم دیدن اینطوره با ما قطع رابطه کردن 

حالا همسرم افتاده زندان و من خونه ی پدرمم البته همسرم در ماه برام خرجی میزنه حدود یک تومن

مامانم هی چپ میره راست میاد میگه بهش بگو دستمون تنگه پولمون بده خب وقتی نداره چی بده؟گفتنش به من چه دردیو دوا میکنه غیر اینکه اعصابم خورد کنه

بعد تولدم خونه مامانم بودم حتی کیکم برام نگرفتن گفتن دیگه ببخشید پول نداریم بعد من برای یک چیز خیلی ضروری و حیاتی پول کم داشتم حلقمو میخواستم بفروشم مادرم گفت طلای دست دو خیلی مناسبه ما میخریم!بعد گفت دو تومن کم داریم حلقتو بخریم تو از خرجی که شوهرت بهت میده قرضمون بده بعداً بهت میدیم!

حالا امروز حرفش شده بود گفتم اگر همسرم نتونه پول جور کنه مجبورم حلقه شوهرمم بفروشم مامان میگه میخوای بفروشی زودتر بفروش من بخرم تا طلا بالا نرفته

حق ندارم ناراحت بشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ....اما من واقعا نمی تونم این چیزا رو هضم کنم    آخه مادر مگه می تونن این چیزا رو ب ...

پس حق با منه

داشتم فکر میکردم نکنه من پر روام شوهرم پولشونو خورده خودمم هوار شدم سرشون تازه از حرفاشون بهم برم میخوره

پس حق با منه داشتم فکر میکردم نکنه من پر روام شوهرم پولشونو خورده خودمم هوار شدم سرشون تازه از حرفا ...

حق با شماست کاملا....پدر و مادر بعد خدا تنها حامی بچه هاشون هستن....ربطی هم به متاهل و مجرد بودن نداره