2777
2789

سلام خواهرم خیلی لاغره ۳۸ کیلوهست قدش ۱۵۸ فقط استخونه که روش پوست کشیدن دکتر رفته ازملش داده هیچ مشکلی نداره تیروئد هم نداره غذا هم در حد معمولی می خوره نه کم نه زیاد  یکم بد غذا هست هر چیزی رو نمی خوره بچه شیر میده اما ۳ ماهه دیگه دوسالش میشه از شیر میگیره قرص مولتی ویتامین اهن و کلسیم می خوره سر دوتا زایمانش خیلی بهش فشار امد پاهاش خیلی ضعیف شدن و همیشه زانو درده 

چجوری میتونه کمی وزن اضافه کنه

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

من خواهرت نیستم؟

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالشه

۲۴

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 
من خواهرت نیستم؟

نه ولی یکی مثلشی کاری هم انجام که تاثیر داشته باشه

هر هفته نوروبین بزنه 

هر دو هفته ویتامین دی

هر هفته میتونه فنوول تزریق کنه تو سرم برا کم خونی

قرص کلسیم سیترات

آب قلم __هر روز حلیم بخوره

وعده های غذایی باشگاه بره چون گرسنش میشه

یک عدد عشق چای☕️🫖بفرما چایی؟ ترک زبان !!!!عاشق تنهایی...کیوت هسدم از همون واقعیای بی میک آپ😏گشتم نبود،نگرد نیست 🤤دوسداشتم سنمو زیاد نوشتم....چگونه خودت را ساختی؟ زخم ب زخم جوابمه ! امضاهای یه سریاتونو خیلی دوسدارم اما حسش نیست بخوام به اندازه همونا بنویسم یا به همتون بگم وای امضات  هاهاها🤣 تیکر بلند شدن موهام و چن تا هدفمه دوسداشتم بزارم آبی چون تیکرش قشنگ بود💙😌
الآن واست  چندتا خوراکی امتحان شده  تایپ میکنم یکم زیاده

باش ممنون

قبل از خوردن  هرکدوم ۱۵ دقیقه  پیاده روی کنه

همه رو توی  یک روز نخوره ها

۱۵ عدد بادام زمینی +۱ عدد موز +۲ قاشق  عسل  یا شکلات+ ۱لیوان شیر+جو دوسر    (بریز مخلوط کن)

۳ حلقه کمپوت آناناس +۱ عدد موز +شیر  یا آب    (مخلوط کن)

۵۰۰ گرم بادام زمینی،۳۰۰ گرم پودر مالت جو،۳۰۰ گرم پودر دانه کنجد،۳۰۰ گرم پودر عصاره مالت،۲۰۰ گرم پودر نشاسته ذرت،۲۰۰ گرم پودر سویا،۲۰۰ گرم پودر جوانه گندم
 مواد را  آسیاب کرده و با یکدیگر مخلوط کنید با  شیر  بخوره