2777
2789

دوستان میشه پربازدید کنیدنی نی سایتیا دلاشون پاکه 😔😁 شاید بادعاهای شما مشکل بزرگی که واسم پیش اومده حل بشه😭😭😭😭

خیلی مهمه خواهش میکنم منم جای خواهرتون برام ازته دل دعاکنیدودوستاتون رو تگ کنیدبرام دعاکنند و هرچقدر درتوانتونه صلوات بفرستید خیلی دلم غصه داره .دعاکنیدخدا به دختر ده ماهه ام رحم کنه و مشکلم حل بشه خیلی خسته ام😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله مشکلتون حل بشه امین صلوات فرستادم براتون از خدا میخوام تو این شب های عزیز حل بشه مشکلتون....  دعا معراج هفت روز بخونید برا حاجت عالی...  دعا ناد علی ی دور تسبیح یا هرچ دوست دارید بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله هم خوبه 

ممنونم عزیزم خیلی برام ازته دل دعاکنید دخترم گناه داره😭💔حاجت رواشی

چندین بار صلوات فرستادم و از خدا خواستم هر چیزی که ناراحتت داره به بهترین نحو ممکن برطرف شه و جفتتون به آرامش برسید مرسی عزیزم ان شاالله شمام حاجت روا شی❤️😘به نیت دلت آیه الکرسی میخونم 

لطفا یه صلوات واسه خونه دار شدنمون بفرست.. ان شاء الله به هرچی که میخوای برسی ممنونم دوست گلم 💕
انشاالله مشکلتون حل بشه امین صلوات فرستادم براتون از خدا میخوام تو این شب های عزیز حل بشه مشکلتون... ...

ممنونم عزیزم مشکلم خیلی جدیه ماههاست درگیرم😭دعای معراج ازکجا بخونم؟خیلی حال دلم خرابه الهی حاجت رواشی

چندین بار صلوات فرستادم و از خدا خواستم هر چیزی که ناراحتت داره به بهترین نحو ممکن برطرف شه و جفتتون ...

ممنونم مهربونم😭😭😭اشکام ریختن بادیدن پیامت 😭😔💔الهی به هرچی که دوست داری برسی ازت خیلی ممنونم بهترینا سهم دلت

ممنونم مهربونم😭😭😭اشکام ریختن بادیدن پیامت 😭😔💔الهی به هرچی که دوست داری برسی ازت خیلی ممنونم به ...

قربونت برم الهی درست میشه غصه نخور❤️❤️❤️

لطفا یه صلوات واسه خونه دار شدنمون بفرست.. ان شاء الله به هرچی که میخوای برسی ممنونم دوست گلم 💕
یک دعا هم تو مفاتیح هست فک کنم  اسمش دعا سریع العجابه هست بازم دقیق یادم نیست عالیه

مرسی عزیزدلم اره اونو قبلاخیلی خوندم الان میرم میخونم💔😔باید واسم معجزه بشه

ممنونم عزیزم مشکلم خیلی جدیه ماههاست درگیرم😭دعای معراج ازکجا بخونم؟خیلی حال دلم خرابه الهی حاجت روا ...

تو مفاتیح یا کتاب دعا های کوچیک داره یا اینترنت سرچ کن الهی بحق امام علی و امام حسین (ع)  زود حل بشه 

نظر کن ب نیت امام ها میخوای 12 کاسه کوچیک یا هر چی شیر برنج یا شله زرد 

تو مفاتیح یا کتاب دعا های کوچیک داره یا اینترنت سرچ کن الهی بحق امام علی و امام حسین (ع)  زود ح ...

حتما عزیزم الان نذر میکنم شرایط خاصی داره؟..انقد حالم بده انقد فشار وسختی روم شدیده که یک هفته اس ورم معده ام اوج گرفته وتهوع شدید دارم خیلی شدید.تنهانگرانیم دخترمه😭