2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .  خیلی هم خوبه که شوهرت همراهی میکنه . فقط تو رو خدا تکلیف خودتون مشخص کنید اگر این هم ...

خدانکنه سقط کنم نهایتا یکم ناراحت بشم ولی سقط نمیکنم که 

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اخه رژیم راه مطمئنی نیست اگر صرفا بخاطر جنسیت داری میاری ب اینم فکر کن احتمال دختر شدنش هم هست بعدا ...

خداکنه اونطور نشه اما به شوهرم همینارو گفتم، گفت اشکال نداره دخترم شد قدمش رو چشمم

ولی بهش گفتم فکر چهارمی نباش😈

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

خودتون چندسالتونه

من ۲۹ عزیزم

شوهرم ۳۳

۵۰, ۵۰ در شرایط عادیه . کسی که سابقه دختزایی دوبار داره نسبت شانسش حدود 70هست بنظرم

دختر زایی که همسرش داره نه خودش

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
من سه تا فرزند دارم و خدا رو هزار بار شکر راضیم. 

چه خوب از کسی شنیدم میگفت بچه سوم تازه لذت مادری رو میچشی، درسته؟ خودش سه تا داشت

چرا فکر کن عزیزم . تو بخاطر پسر میاری  برو قشنگ هزینه کن و تعیین جنسیت کن  جهت اطلاعت ما ...

ای بابا آره خب قدیما اینجور بودن ولی میگم من با شوهرم طی کردم، قرار شد اگر سومی هم دختر شد بفکر چهارمی نباشیم

منم مثل شمام دنبال راه مطمئنم برای جنسیت... فرزند سوم خوبه ۴تا هم خوبه به شرط اینکه پول و اعصابش ر ...

آره بیشتر از پول اعصاب میخواد 

۵۰, ۵۰ در شرایط عادیه . کسی که سابقه دختزایی دوبار داره نسبت شانسش حدود 70هست بنظرم

😐☹

ای بابا آره خب قدیما اینجور بودن ولی میگم من با شوهرم طی کردم، قرار شد اگر سومی هم دختر شد بفکر چهار ...

حالا سرچ کن پرس و جو کن . خدای من

بالاخره عصر الان باید با چهل سال قبل فرق کنه یا نه

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..
چرا یکم به روشهای علمی تر فکر نمی کنی اخه

نمیدونم باید با شوهرم مشورت کنم ببینم چقدر براش مهمه حتما پسر باشه یا نه... من خیلی برام مهم نیست