2777
2789
هفته بیست و ششم انقباض و کمر درد و دل درد دارم هرچی قرص و شیاف و آمپول هم میزنم فایده ندارد درد دارم ...

اصلا استرس نداتشه باش ،منم همین هفته ام رفتم سونو بچم اصلا تکون نمی‌خورد الکی الکی خیلی استرس کشیدم دکتر می‌گفت استرس خیلی بده 

فقط آروم باش تا بچتم ارامشتو حس کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم طبق تاپیک قبلیتون مگه شما نباید سرکلاژ بشین 

سرکلاااژ؟؟با طول سرویس ۴۴

من ۳۷ام دکتر میگه عالیه چه برسه به ۴۴

از طرفی هم سرکلاژ فقط طول ۳۰ به پایین و  تا هفته ۲۲تا۲۴نهایت انجام میشه

سرکلاااژ؟؟با طول سرویس ۴۴ من ۳۷ام دکتر میگه عالیه چه برسه به ۴۴ از طرفی هم سرکلاژ فقط طول ۳۰ به پا ...

الکی اومدهگه یه چیزی میگه دیروز دقیقا همون موقع تو مطب دکتر بودم از دکتر پرسیدم گفت سرویکست تو این هفته عااااالیه ، بعدشم دوباره بایه حالت دلهره آوری میگه کاری نکن بعدش پشیمون شی 😐😐😐 نمیدونم تو چیزی که علم ندارن چرا میان نظر میدن