2777
2789
عنوان

دوستم یک روزم خونه نمیشینه

183 بازدید | 13 پست

سلام همسرم یه روز اومد خونه گفت با یکی از همکاراش و خانومش بریم بیرون

منم قبول کردم با خانومش هم دوست شدیم همه چی خوی بود تا اینکه کم کم فهمیدم چه خبره

این خانوم باورکنید هر روز بیرونه و به منم میگه یا با هم یا با شوهراشون بریم بیرون 

من دوست دارم رفت و آمدو ولی در حد نرمال نه اینکه هفته ای یکی دوبار خونه ی هم رفتن

یکی از مشکلاتم اینه هم خودش هم همسرش با دوستاشون خیلییییییی تنها بیرون میرن و ما این مدلی نیستیم و مثلا تو هفته دوبار این خانوم تنهاس و شوهرش با دوستاش میره تفریح، به شوهر منم پیشنهاد میده بیا بریم

چند بار تا حالا گفته بریم بیرون قبول نکردم

الان باز اس داده فردا بریم ، چی بهش بگم؟ نمیخوام این همه رفت و آمد داشته باشم، در حد ماهی یه بار اوکیه

نمیخوام شوهرمم تفریح رفاقتی یاد بگیره چون اصلا نمی‌پسندم رفیق بازی برای دو طرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنقدر میگم نه که دیگه خسته شدم خجالت میکشم چه جوری بازم بگم نه نمیتونم 

خجالت نداره شما سرگرم زندگیتی 

اتفاقا اگر میخواهی دوستیتون پابرجا باشه کمتر رفت و امد کن تا دوستیتون بمونه این رفت و امدای زیاد معمولا باعث اختلاف میشه هرچیزی حدو حدود داره

خجالت نداره شما سرگرم زندگیتی  اتفاقا اگر میخواهی دوستیتون پابرجا باشه کمتر رفت و امد کن تا دو ...

باور میکنی دو ماهه آشنا شدیم ، دوبار پیشنهاد مسافرتشو رد کردم بالای پنج بار بیرون رفتن، خونمون تو یه شهره میگه من با یکی از دوستام شب خونه ی هم میمونیم آخه معنی نداره فقط بیست دقیقه مسیر داره

باور میکنی دو ماهه آشنا شدیم ، دوبار پیشنهاد مسافرتشو رد کردم بالای پنج بار بیرون رفتن، خونمون تو یه ...

بهونه خانوادتو بیار بگو من بیشتر با اونام نمیتونم دورهمی دوستانه بیام یه روز تعیین کن بگو این مواقع همو ببینیم