2777
2789

منو شوهرم دوست بودیم و سه سال منتظر موندم شرایطش جور شه و بتونیم دانشگامونو تموم کنیم و ازدواج کنیم، ولی همه این دوران برام شد خاطره بد و سرد بودن نامزدم و از دست دادن درصدی از اعتماد به نفسم. 

اون روزا رو همش با دعوا و قهر گذروندم که چرا بی محلی میکنی ولی از شدت وابستگی نمیتونستم قیدشو بزنم و اونم  همش خودشو میزد به بیخیالی. الانم میگه خودمم نمیدونم فازم چی بود؟ 

ولی من اصلا نمیتونم فراموش کنم. دوتا بچه دارم ازش دلسرد شدم. چند بارم ازش پرسیدم منو بیشتر دوس داری یا مادران میگه اول مادرم بعد دخترم بد تو.

منم تو زندگیم فقط و فقط به ازدواج عاشقانه و اینکه اولویت طرف مقابلم باشم فکر میکردم. 

نمیتونم طلاق بگیرم با دوتا بچه. آرامش ندارم همش خودخوری میکنم. احساس میکنم هیچی ندارم تو زندگی. کارای خودش ک مادراشون طولانیه رو هم فراموش میکنم، یاد تیکه های خواهرش و مادرش میفتم که بهم میفهموندن داداشمون دوستت نداره. 

فقط بابت درد و دل

دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه دوستت نداشت باهات ازدواج نمیکرد

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

عزیزم چه سخت عشقتو به بچه هات بده و از اونا محبت بگیر ما نمیتونیم کسی رو مجبور کنیم دوستمون داشته باشه گاهی فداکاری زیاد باعث میشه از چشم بیوفتی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خدا به دلت صبر بده ، مگه ما چقدر زنده هستیم ، به خودت و بچه هات برس و قدر خودت رو بدون ، تو کم زحمت نکشیدی و بیش از هر الماس دیگه ای تو جهان ارزشمندی ، اگه یک نفر قدر تورو نمیدونه دلیل نمیشه نسبت به کل زندگیت سرد بشی ، تو هنوز مسیر بلندی در پیش داری 

بیشتر از اینکه مرا دوست داشته باشی میخواهم درکم کنی
عزیزم کاش هیچوقت ازش این سوال رو نمیپرسیدی

رفتاراش باعث شد بپرسم. ولی کاش نمیپرسیدم

دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی

شوهرت بچه ننه است . و شما هم نیاز ب توجه و محبت خیلی داری .‌ جاری منم اینطور بوده و رفت دکتر بهش گفت افسردگی داری . بیشتر مراقب خودت باش . یهو سنت میره بالا درد و مرض میگیری اخه

خداوند پیشاپیش من در حرکت است 👌💗✋✌🙏🤛🤜